23 серпня 2021 17:52
6

"Перемога" опубликовала видео из комнаты экс-футболиста Слинкина. В мусорном ведре бутылки из-под алкоголя

Кілька днів тому колишній гравець ФК Перемога Андрій Слінкін, напевно, у перерві між алкогольними вечірками, дав інтерв‘ю і розказав своє бачення причин його звільнення з клубу.

Каже, наче, «лідерів команди» вигнали, аби зекономити. Режим не порушував, а провальні результати перших матчів — то просто не встигли розігратися.
По-перше: наш клуб забезпечує футболістів усім необхідним (високі гонорари, оренда житла, якісні збори) і тому вимагає результату та самовіддачі на полі. За дивним збігом обставин, за присутності «лідерів» команди, а саме Слінкіна, загальний результат наших двох матчів був 1:2 і один набраний бал. У наступних трьох іграх, після правильних висновків і ротацій у складі, вже 8:1 на нашу користь і 9 сумарних очок. Також хочемо додати, що висвітлення у ЗМІ, на яке поскаржився Андрій, дало результати: наприклад, ФК «Гірник-Спорт», який підписав контракт із Слінкіним, за добу після цього повідомив про припинення співробітництва із «футболістом».
І на останок додаємо відео: Андрій Слінкін (на той момент ще гравець) під час чергового пропущеного тренування ФК Перемога. Не порушував режим? Висновки робіть самі.


Хорошо быть футболистом, жилье на шару, кормят на шару, играешь себе в футбол еще за это и деньги платят, только на тренировки надо ходить (((
ахахах)))
Ну тут ясно что алкаш. Странно что его так Перемога травит, обычно просто культурно расходятся и все. А тут прямо убивают, не дают новый контракт подписать. Похоже что-то серьезнее чем нарушение режима.
Сховати
Дід Панас, 100% Очень некрасиво поступают. Новые украинцы, имхо.
Сховати
DK_1975_1986, Ай ай ай какие же плохие люди, некрасиво поступают. А футболист который подписывает контракт а потом вместо тренировок забуханный дома отдыхает это норм? Это видео выложили после интервью Слинкина. Что подтверждает что в этом виноват только футболист, что ему мешало работать когда есть все условия? Зажравшиеся мажорики которым похер на клуб, на партнеров по команде. Бабло капает а там трава не расти
Сховати
Fanat, ну вы же не думаете, что эти деятели святые? 100% .

Если они святые - пусть первыми бросят в меня камень.

Не, там что-то не то...