12 серпня 2021 23:36

Нападающий "Вереса" Сергийчук: "Премьер-лига - это гораздо более высокий уровень по сравнению с первой лигой"

Вихованець рівненського футболу та нападник Вереса Михайло Сергійчук свого часу упродовж року відіграв у складі наступного суперника рівнян у чемпіонаті - Ворскли. У футболці полтавського клубу футболіст виступав упродовж усього 2018 року. За Ворсклу Михайло Сергійчук забив 3 голи і зіграв 25 матчів. У тому числі - 20 поєдинків чемпіонату Української Прем'єр-ліги та 4 гри у груповому раунді Ліги Європи УЄФА. Сьогодні нападник поділився очікуваннями від суботньої зустрічі проти Ворскли вже у футболці рівненського Вереса:


- Михайле, чи буде матч із Ворсклою особливим для тебе?

- Після того, як я рік відіграв у Полтаві - кожен матч проти Ворскли особливий. Але не як проти ворога. Навпаки. Я з теплотою ставлюся до Полтави, до Ворскли і вболівальників цього клубу. З цим містом і клубом у мене пов'язані лише приємні спогади.

- У чому сила нинішньої полтавської команди?

- Сила Ворскли - в колективі, в хорошому підборі виконавців. У Ворсклі все на дуже хорошому рівні організації, який і має бути в команді УПЛ!

- На що потрібно звернути особливу увагу у матчі?

- Про це нам завтра розкажуть тренери під час теоретичного заняття. Там розбиратимемо гру суперника, індивідуально кожного гравця.

- Яка зараз прихологчна ситуація в колективі після двох поспіль невдач?

- Всі ж чекали, що ми будемо вигравати у кожному матчі. Як це було в Першій лізі. Але УПЛ - це набагато вищий рівень. Це тільки початок сезону, зараз нам дуже потрібно заспокоїтися і не робити трагедій після поразок на старті!