27 липня 2021 19:47

Полузащитник "Десны": "Слоган "Слава Украине! Героям Слава!" на форме добавляет ответственности"

У матчі з «Чорноморцем» за «Десну» дебютували одразу шість футболістів. Але лише один з низ зміг у першому ж домашньому поєдинку на стадіоні імені Гагаріна відзначитися дебютним голом: півзахисник Тарас Завійський встановив остаточний рахунок у матчі: 3-0 на користь «сіверян». Одразу після фінального свистка новий чернігівець поділився першими враженнями з клубному пресслужбою.


– В цілому, оцініть дебют за «Десну» та враження від забитого голу у першому ж матчі за нову команду…

– Вважаю, що дебют цілком вдався. Можливо, «червона» картка вплинула на гру, але ми з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль. Так, у суперника були кілька швидких контратак у першому таймі, але ми заспокоїли гру та довели її до логічного завершення. Вважаю результат закономірним.


– У першому турі нового сезону, вперше в історії України, всі команди УПЛ грають з лозунгом «Слава Україні! Героям Слава!» на грудях. Чи додає це Вам якоїсь відповідальності?

– Чесно кажучи, так, дуже додає. Вважаю, що так й має бути.


– Для Вас вперше гра у Чернігові була домашньою. Які враження від стадіону, які враження від уболівальників?

– Чесно кажучи, не очікував, що прийде стільки людей, адже була велика пауза, пов’язана з коронавірусом, на футбол ходило мало людей. Така підтримка (на зустрічі були присутні 3087 уболівальників, – прим.)… Забиваючи гол, емоції просто переповнюють!


Фото - ФК «Десна»