25 липня 2021 16:13

Алексей МИХАЙЛИЧЕНКО: "Матчи памяти наших павших воинов не менее важны, чем игры на чемпионате Европы"

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко прокоментував зустріч із родиною Олександра Шишка й черговий матч пам'яті воїна української армії, який загинув на Донбасі 2014 року.


- Звичайно, такі зустрічі дуже важливі, - сказав Олексій Михайличенко. - Мені дуже приємно, що його сім'я й друзі проводять товариський матч на спомин про Олександра Шишка. Думаю, що футбол був частиною його життя. Це те, що він любив. Це був шматочок того, мирного життя. Вважаю, що увага УАФ до подібних матчів не менш важлива, ніж увага до ігор на чемпіонаті Європи або чемпіонаті світу. Тільки завдяки нашим хлопцям, захисникам, які відстоюють нашу свободу, таким, як Олександр Шишко, ми можемо жити в мирній країні й займатися улюбленою справою.


Олексій Михайличенко та менеджер із соціальної відповідальності УАФ Ірина Макаревич вручили дружині Олександра Шишка та його 8-річній доньці пам'ятні подарунки від УАФ. А друзі знову вийшли на футбольне поле й зіграли матч - два тайми по 25 хвилин.