19 липня 2021 13:46

Артем ДОВБЫК: "Уже немного стали досаждать все эти интервью, но понимаю, что это часть моей работы"

Форвард СК «Дніпро-1» Артем Довбик поспілкувався із клубною пресслужбою після спарингу проти «Зорі».


— Артеме, Євро-2020 позаду. Після нього в команду повернувся той же Артем Довбик?

— Так, повернувся той самий Артем Довбик, нічого не змінилося. Трохи втомився, але тренерський штаб команди дав кілька вихідних, і я, в цілому, відпочив, чого мені було достатньо. Зараз зі свіжими силами підхожу до нового сезону.

— Наскільки важко молодому форварду зараз пережити всю цю увагу, яка на тебе упала?

— Ну, не такий я вже і молодий форвард, і вже треба давати результат, показувати свій максимум. Так, уваги багато, але після кількох інтерв’ю я вже вирішив взяти паузу, адже дуже багато телефонують, багато відволікають, задають постійно одні запитання, на які даєш однакові відповіді. Тож, вже трохи стали докучати усі ці інтерв’ю, але я розумію, що все це частина моєї роботи.

— Чого сам тепер очікуєш від своєї подальшої кар’єри як у клубі, так і у збірній?

— Вже не один сезон перед нам стоїть завдання, і зараз для нас головна мета досягти нарешті цього позитивного результату для клубу. Тому тепер усі живуть одними думками, щоб добре виступити у новому сезоні. Ну і відчуваєш особливу увагу і до себе, і до клубу, тому буду намагатися працювати якомога краще.

— Що скажеш вболівальникам перед стартом сезону?

— На Євро була незабутня атмосфера, тому і зараз хочеться запросити усіх вболівальників на нашу першу домашню гру у третьому турі. Приходьте і підтримуйте нашу команду!