10 липня 2021 21:47

СК "Днепр-1" с Русиным расписал мировую с "Колосом"

Насичений ігровий день у поточному міжсезонні футболісти СК «Дніпро-1» продовжили виїздом у Полтаву, де умовно основний склад команди на нейтральному полі зустрівся із іншим представником УПЛ ковалівським «Колосом», який, у свою чергу, готується до старту у єврокубковому сезоні. В цьому матчі відбувся дебют одразу двох голкіперів у складі спортклубівців – у першому таймі відіграв Євген Паст, а після перерви вийшов Валентін Кожокару. Взагалі на цю гру тренерський штаб команди обрав схему з трьома центральними захисниками (Сваток-Логінов-Адамюк), двома фланговими гравцями (Назаренко, Лучкевич), двома опорниками (Ігнатенко, Джурасек) і трійкою атакуючих виконавців (Когут, Ярмолюк, Русин).


У першому таймі було багато боротьби з мінімумом гольових моментів. Ближче до успіху були дніпряни, але Русин з вигідної позиції пробив у стійку воріт. Ковалівці взагалі за тайм не завдали жодного влучного удару по воротах, а їх перспективні атаки в основному зривалися на підступах до карного майданчику дніпрян.


Після перерви «Колос» володів територіальною перевагою, намагаючись проводити масовані атаки, але вони не досягали успіху, як і чисельні стандарти у виконанні Богданова. Найгостріше було після удару Чурка, але м’яч пройшов поруч із стійкою. Відбивши наскоки суперника спортклубівці провели дуже небезпечну контратаку, коли Когут довгим пасом кинув у прорив Русина, я той перегравши захисника вийшов на ударну позицію, проте в останню мить його удар таки накрив оборонець «Колосу».


На 73-й хвилині ковалівці практично повністю оновили склад, випустивши у своїй більшості молодих виконавців, у той час, як тренерський штаб дніпрян продовжив максимально навантажувати власних гравців, перевіряючи їх фізичні можливості на тлі навантажень на зборах. Невдовзі міг вивести вперед спортклубівців Ярмолюк, який з близької відстані замикав простріл з правого флангу, але знову таки захисник «Колосу» накрив цей удар. На 82-й хвилині той же Ярмолюк втікав від захисників по місту правого інсайду, але в кінці проходу трохи відпустив від себе м’яч, який дістався Фесюну. У свою чергу пильність Кожокару пару разів перевіряв Сорокін, але голкіпер «Дніпра-1» діяв надійно. У підсумку поєдинок закінчився безгольовою нічиєю.


«Дніпро-1» — «Колос» (Ковалівка) 0:0 (0:0)


«Дніпро-1»: Паст (Кожокару, 46), Сваток, Логінов, Адамюк, Назаренко, Лукевич, Ігнатенко, Джурасек, Когут, Ярмолюк, Русин.


«Колос»: Є.Волинець (Фесюн,46), Золотов (Ром,73), Новак (Ставничий,73), Павловець, Чорноморець (Д.Волинець,73), Мілько (Нгамба,73), Богданов (Задоя,73), Ільін (Дамба,73), Чурко (Салабай,73), Костишин (Сорокін,73), Січінава (Нурієв,56).


Фото: СК "Днепр-1"