8 липня 2021 19:01
2

На Романа Яремчука нацелился еще и клуб Ла лиги

Як повідомляє іспанський ресурс Еlgoldigital.com, Реал Бетис сильно зацікавився нападником Гента Романом Яремчуком. Клуб Ла Ліги не залишився байдужим до результатів 25-річного форварда, які той продемонстрував минулого сезону за бельгійську команду та за збірну України на Євро 2020.


Бетис хоче замінити свого нападника Лорена Морона, який у сезоні 2020/2021 відзначився лише одним голом у 27-ми матчах. Тому увага іспанської команди впала на Романа Яремчука.


Утім, як справедливо вказується, отримати українця клубу із Севільї буде вкрай непросто. Адже на Яремчука претендують багато команд із ТОП-чемпіонатів: з Англії (Вест Гем, Арсенал, Вулвергемптон), Німеччини (Вольфсбург) та Італії (Мілан).


Та все ж команда, яку очолює Мануель Пеллегріні, не збирається завчасно здаватися і активно пильнує за ситуацією довкола українського форварда, чекаючи можливості підписати його.

Пример для Супряг и Русиных. Если сейчас не тянешь в Динамо, перейди в условную Александрию играй и доказывай. У трудяг шанс будет всегда!
Сховати
Jew, если не тянешь сейчас, то процентов 95%, что не будешь тянуть и до конца карьеры этот уровень, куда бы не переходил.