2 липня 2021 20:47

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Победа над Швецией показала, что в нашей игре остается очень много нюансов..."

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч 1/4 фіналу Євро 2021 (2020) Україна – Англія.


- Залишаючи в бік патріотизм, потрібно розібрати ситуацію. Перемога над Швецію показала, що в нашій грі залишається дуже багато нюансів. Я знаю, що збірна України може грати набагато краще. З наших футболістів можна витиснути якісніший футбол.

Насамперед у матчі потрібно вирішити питання Стерлінга, який їздить на мотоциклі по полю. Проти Рахіма необхідно знайти протиотруту. Загалом Англія – дуже атлетична команда, яка грає в прямолінійний футбол, як залізна дорога.

У тактичному плані британці дуже легко «читаються». За наявності правильної структури та побудови гри можна нівелювати всі козирі суперника. Сподіваюся, що в Андрія Шевченка все вийде. Не можу сказати, що Англія – фаворит Євро-2020.

Поєдинок буде напруженим. Не хочу ставити на результат. Мій скромний прогноз – тотал голів більше 2,5. Гадаю, що футбол буде результативний.