23 червня 2021 21:24
1

Сборная Украины: Зубков восстанавливается после травмы, Ярмоленко и Малиновскому дали отдохнуть

Робочий день національної команди України в середу відповідав стандартам будь-якого іншого підготовчого дня на Євро-2020.


Після сніданку в команди був вільний час, а перед обідом двоє гравців зустрілися з представниками ЗМІ в Українському медіацентрі. Цього разу на запитання журналістів відповідали Євген Макаренко та Артем Довбик. Попри те, що ці двоє гравців поки що не брали участі в матчах чемпіонату, вони наголосили, що синьо-жовті — єдиний колектив, тож усі разом проходять увесь тренувальний цикл і тримають себе в готовності, адже будь-якої миті може з’явитися необхідність вступити у гру. Також Євген та Артем поділилися відчуттями щодо незвичного стану, коли очікують позитивного для команди результату в матчах інших учасників Євро.

Увечері наша збірна провела годинне тренування на арені «Аркул де Тріумф», в якому взяли участь 23 виконавці. Олександр Зубков продовжує процес відновлення, а Руслану Маліновському та Андрію Ярмоленку тренери дали відпочити після насичених поєдинків групового раунду. Провівши повноцінне ігрове заняття, збірники повернулися у своє розташування в готелі «Каро» і з усією увагою спостерігають за перебігом матчів груп Е та F.

Олександр Гливинський


Фото - УАФ

Пройшли! Пролізли! Подякуємо іспанцм аж за 5 голів, та шведам за перемогу.