22 червня 2021 18:38
20

Журналист рассказал, к каким игрокам сборной у штаба Шевченко большие претензии

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" охарактеризував деяких гравців збірної України.


"Після матчу з Північною Македонією була дуже серйозна розмова у тренерського штабу з футболістами. Вони пояснили їм, що так робити не можна, як було у другому таймі з македонцями, що так грати не можна. Була дуже жорстка розмова. Шевченко намагався достукати до футболістів.


Наші лідери - Маліновський і Зінченко - не грають на те, що сповідаються. Втомилися? Не їдьте. Якщо ви стомилися, то краще не їдьте. Скажіть, що втомилися. Є претензії. Циганков тренувався п'ять разів за весь збір. Може, 10 разів. В якій формі він може бути? Вчора були помітні певні образи певних людей, що вони не вийшли у стартовому складі. Це було помітно після фінального свистка.


Тренерський штаб має величезні претензії до Маліновського. Ярмоленко дає максимум, який може дати. Він рік не грав у футбол. Не подумайте, я не хочу хвалити, бо і він зіграв не кращу свою гру. Циганков проти Північної Македонії вийшов невпевнено, і проти Австрії також вийшов дуже невпевнено. Помітно, що людина не має форми. Циганков розчарував.


Миколенко зіграв невпевнену першу гру, повозили його там - і він третю гру не може знайти себе. Можливо, рівень інший, і йому треба звикати. Він розгубився. Таке враження, що наші футболісти не готові до цього рівня.


Я думаю, що вони не розуміють, куди приїхали. Переставайте себе продавати, переставайте тягнути все на себе. Не треба робити собі кар'єру за рахунок збірної", - сказав Циганик.

Согласен. Играй так ЗинаМАлина в своих клубах им бы дальше лавки не видать, даже в заявку бы не попадали. А здесь расфазаничались, фраера млин. Обрезки, обиды, понты. Не хотите играть за СБУ, не нужно. Спросите у Ракицкого как отмазаться. Тот же Буяльский принес бы больше пользы, да даже Леднев
Сховати
Ivan Zaitsev, А может у нас были слишком завышенные ожидания от Малиновского и Зинченко ? Зинченко в Ман Сити далеко не ведущий игрок. Его задача в клубе принять и отдать ближнему, дать ширину на фланге, помочь в контроле мяча, иногда сыграть в отборе. В сборной от него требовалось вести ингру на пару с Малиновским. Но это совсем не игра Зинченко, он к этому не готов , по крайней мере, не готов в игре с сильным соперником (Нидерланды, Австрия).
Малиновский в Аталанте тоже не ведёт игру. Его задача отдавать передачи, стандарты и удары. Он это довольно хорошо делал и в сборной. А вот вести игру сборной Малиновский оказался не готов.

Ну и очень большой вопрос к тренерскому штабу по физической подготовке и тактике (очень не гибко, не можем менять игру, не подстраиваемся под соперника, а навязать свою игру не можем, кроме первого тайма с Македонией).
зина и малина да попижонили..а миколенко пахал дай боже...
Сховати
Oskar, пахать и корова может
+
Згодний!