21 червня 2021 09:30

Алексей АНДРОНОВ: "Для Шевченко это такой себе идеологический момент - искать счастье впереди"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч групового етапу Євро 2021 (2020) Україна – Австрія.


- Стартує 3-й тур групового раунду чемпіонату Європи. Одна з ігор – зустріч України та Австрії.

У цій групі вже багато чого зрозуміло. Нідерланди виграли групу. Північна Македонія точно турнір залишає, а ось Україна та Австрія мають розібратися між собою, хто посяде друге місце, а хто – третє.

Нічия влаштовує обидві команди, оскільки тоді вони наберуть по чотири очки, і в цьому випадку Україна опиниться на другому місці. У неї більше забитих м’ячів.

Чесно кажучи, я таке бачу вперше, коли коефіцієнт на нічию в матчі менше, ніж на обидві заб’ють. Мені здається, що катати м’яч 90 хвилин в очікуванні рахунку 0:0 вже ніхто не буде. Навіть якщо команди будуть тримати нічию в думках, то вони все одно будуть намагатися грати вперед.

Для Шевченка це такий собі ідеологічний момент – шукати щастя попереду. Україні не варто й думати про нічию. Вона може спробувати виграти матч і зберегти таким чином переможний настрій.