21 квітня 2021 22:36
6

Болельщики в Тернополе признали выдающуюся роль Луческу

Після перемоги над АГРОБІЗНЕСОМ у півфіналі Кубка України перед виїздом в аеропорт із-за спин стюартів і поліції, що утворили живий ланцюг, натовп уболівальників тепло привітав головного тренера київського ДИНАМО, вигукуючи його прізвище. Мірча ЛУЧЕСКУ віддячив за прихильність і підійшов до скандувальників та почав роздавати автографи.



Я звертаюсь до справжніх вболівальників Динамо Київ.
Також послухайте і псевдо вболівальники, у тому числі з псевдонімом Fiml та подібні найманці від Палкіна і компанії.
Став вболівальником команди Динамо Київ з 1960 року. Маю багато державних нагород та позитивні висновки провідних фахівців Євросоюзу за свою працю з розвитку України. Також люди неодноразово вибирали мене керівником громадських організацій.
Я подібних вболівальників не розумію.
Ви заблукали між двома соснами.
Ви вболівайте за команду чи за їх власників?
Мені власники також дуже не подобаються, але я розумію що в цивілізованому світі (куди ми йдемо) ніхто не має право експропріювати власність інших.
Я вболіваю за команду. Команда прийняла тренера, що підтверджує її позитивні результати.
Мене дуже радує поставлена гра та відношення гравців, але дуже дратує тупість найманих люмпенів, які заважають команді грати. У них не має аргументів, а тому виправдовують свої ганебні дії прикриваючись славетним Блохіним та іншими, хто був не згоден з призначення Луческу. Я впевнений, що Блохін та інші не будуть ганьбити команду та створювати їх перешкоди під час її гри. Стидно за вас синки. Не будьте тітушками.
Звертаюсь до Адміністратора. Пропоную: 1) підготувати звернення до всіх вболівальників в Україні та поза межами нашої країни з пропозицією підтримати команду в цей час (готовий підключитись до розробки проекту); 2) створити форум для збирання підписів в підтримку цього звернення.
При Луческу опять чувствуется, что Динамо гранд украинского футбола. Надеюсь, что в следующем сезоне покажем себя прилично в ЛЧ.
Вот вам и показатель тренерской работы, состав практически не изменился, а вот качество игры улучшилось на голову...это и есть качество тренера...привет Хацкевичу и Михайличенко .
Сховати
AndreW, они закладывали фундамент
Респект и деду и Тернополю!
Респект деду. А у ребятни сколько эмоций и воспоминаний останутся...