12 березня 2021 10:31
6

Игорь ЦЫГАНЫК: "Срна в "Шахтере" смотрит со стороны на то, что происходит в команде, и докладывает выше"

Журналіст Ігор Циганик поділився думкою про ієрархію в структурі "Шахтаря".


"Коли Луческу будував систему, завжди в "Шахтарі" була боротьба за те, хто буде близький до президента, хто буде на нього впливати, доводити якісь рішення. Колись це були три людини, у яких був прямий зв'язок. Це був тренер Луческу, генеральний директор Палкін і Срна як капітан команди.


Свого часу Луческу прибрали з команди, тому що всі почали ревнувати. Його прибрали, обрізали. Вся система, яка будувалася під нього, а вона будувалася виключно під нього, вона не може існувати з іншою людиною. Палкін вирішив це все очолити і, напевно, правильно зробив як генеральний директор.


Він захотів очолити весь клуб. Але тоді потрібно вгадати з футбольною людиною. Срна виконує функцію людини, яка дивиться з боку на те, що відбувається в команді і доповідає нагору, тому що у нього є прямий контакт.


Думаю, зараз буде серйозна боротьба за те, хто призначить наступного тренера, кого послухає президент "Шахтаря" - Палкіна або Срну. Якщо Палкіна - то далі буде працювати Боту, бразильці грати.


Якщо Срна, а він навряд чи погодитися стати головним тренером, то той буде рекомендувати свого тренера, умовного серба. Той прийде і скаже, що ви накупили футболістів, які мені не підходять, тому треба купити 10 інших футболістів. Срна не буде втручатися, тому що якщо він втрутиться, то буде розділяти відповідальність", - сказав Циганик в ефірі каналу "Бомбардир".

Игорек, как обычно со свечкой бегает по клубам. Ничего нового.
Пошёл закат шахты!
И слава Богу!
Ещё бы навести порядок в федерации и будет тогда футбол в Украине!
Сховати
Алекс, Если закат шахты - значит, у Ахметова меньше $$, а если у Ахметова меньше, то у Суркисов тоже меньше, потому что общая ситуация такая будет. Если у Суркисов меньше $$, то хуже Динамо. Просто факты. Пока клубы не смогут жить с поступлений от футбола (т.е. больше денег у народа), ухудшение финансового состояния футбольных олигархов будет сказываться на клубах, к сожалению, сейчас мы это очень четко наблюдаем,
Теперь стала Дашка Сырунова-Стукачёва.
Мало того, что серун, так еще и стукач.
Сховати
Игорь, Воно завжди гниле було, як і вся команда.