11 березня 2021 12:56
1

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Мне кажется, что "Динамо" недооценивают букмекеры, которые верят в победу "Вильярреала"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалах «2+2» і MEGOGO Олександр Золотогорський склав прогноз на матч Ліги Європи «Динамо» – «Вільярреал».


- Мені здається, що «Динамо» недооцінюють букмекери, які вірять у перемогу «Вільярреала». Звичайно, що суперник – великий фаворит в цьому протистоянні, але в Києві за достатньо прохолодної погоди (у столиці України зараз зовсім не весна) іспанцям буде нелегко. Тим паче у чемпіонаті «Жовта субмарина» останні часом не хапає з неба зірок. Остання поразка від «Валенсії» – дзвіночок для тренерського штабу Унаї Емері.

«Динамо» непогано себе проявило та більш-менш готове до цього поєдинку. Навряд чи кияни можуть розраховувати на Віктора Циганкова, але в останніх матчах непогано діяли на його позиції інші футболісти. Думаю, що «Динамо» в домашній зустрічі дасть «Вільярреалу» бій.

Буду оптимістом. Зроблю прогноз, що «Динамо» не програє. Аж надто великий коефіцієнт дають на таку подію. Мені здається, що шанси не програти в домашній грі українці мають достатньо великі.
шансы есть тем более что вилья хоть и хорош в атаке но пробуксовок целом в игре достаточно тут надо чтобы мирча настроил команду и что то придумал не зря же он хитрый лис