2 березня 2021 08:10

Уик-энд для футболистов сборной Украины: дубль Зубкова и голы Цыганкова и Малиновского

Як і зазвичай, минулий клубний вік-енд видався насиченим для більшості футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на листопадові поєдинки.


У п’ятницю, 26 лютого, у стартовому матчі 16-го туру української Прем’єр-ліги «Десна» Юхима Коноплі розбила на своєму полі «Інгулець» — 3:0.


У рамках 23-го туру чемпіонату Хорватії «Осієк» Євгена Чеберка на виїзді обіграв «Вараждін» із рахунком 3:2.


У суботу, 27 лютого, «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка вдома переміг «Вест Гем» Андрія Ярмоленка (2:1) у 28-му турі англійської Прем’єр-ліги.


В УПЛ «Ворскла» Дмитра Різника в рідних стінах здолала «Олександрію» — 3:1.


Двох голів Олександра Зубкова не вистачило його та Ігоря Харатіна «Ференцварошу» у 23-му турі чемпіонату Угорщини для гостьової перемоги в дербі Будапешта над МТК — 2:2.


У неділю, 28 лютого м’яч Руслана Маліновського допоміг його та Віктора Коваленка «Аталанті» на чужому полі обіграти «Сампдорію» (2:0) у рамках 24-го туру італійської Серії А.


Першої поразки в поточному чемпіонаті України зазнав «Шахтар», який у Києві поступився «Зорі» — 0:1. У складі гірників на поле виходили троє збірників — Микола Матвієнко, Жуніор Мораес та Марлос.


А «Динамо» у столиці Галичини розгромило «Львів» — 4:1. За переможців забивав, зокрема, Віктор Циганков. Окрім нього, Мірча Луческу задіяв у грі ще шістьох футболістів збірної України: Георгія Бущана, Іллю Забарного, Олександра Караваєва, Сергія Сидорчука, Миколу Шапаренка та Владислава Супрягу.