6 лютого 2021 16:01

Уик-энд для легионеров сборной Украины: очередное дерби для Ярмоленко и лобовая дуэль для Харатина и Зубкова

Через відомі всім причини футбольний клубний нон-стоп не припиняється, і команди легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на листопадові матчі, після гарячого мід-уїку готуються до насиченого вік-енду.


Уже сьогодні, 5 лютого, у рамках 26-го туру чемпіонату Бельгії «Кортрейк» Євгена Макаренка, який у вівторок виграв у Кубку країни, на виїзді зіграв проти «Мускрона» (3:0).


У суботу, 6 лютого, «Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка після кубкової нічиєї з «Лаціо» у 21-му турі італійської Серії А прийматиме «Торіно» (16.00).


У 22-му турі іспанської Ла Ліги «Реал» Андрія Луніна на виїзді зіграє з «Уескою» (17.15).


У рамках 23-го туру англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка на полі суперника зійдеться в лондонському дербі з «Фулхемом» (19.30).


У чемпіонаті Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя, який у середу здобув упевнену перемогу в кубковому матчі, на виїзді зустрінеться з «Васланд-Бевереном» (19.30).


В АПЛ «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка після перемоги над «Бернлі» на виїзді битиметься з «Ліверпулем» (18.30).


У бельгійському чемпіонаті «Генк» прийме «Андерлехт» Богдана Михайліченка, який у середу переміг у Кубку країни (19.15), а «Гент» Романа Яремчука на своєму полі зіграє з «Ейпеном» (21.45).


У 23-му турі турецької Суперліги «Коньяспор» Артема Кравця у виїзному поєдинку з «Бешикташем» спробує перервати свою безвиграшну серію в чемпіонаті країни (18.30).


Після впевненої перемоги в середу в рамках 19-го туру чемпіонату Угорщини у 20-му «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова готується до домашнього бою зі своїми найближчими переслідувачами з «Фехервару» (19.30).


Після виходу до чвертьфіналу Кубку Греції свій матч 21-го туру тамтешньої Суперліги проведе АЕК Євгена Шахова. Жовто-чорні вдома зустрінуться з «Арісом» (19.30).