13 грудня 2020 15:37
10

Николай НЕСЕНЮК: "Чтобы шахтеры не устали, матч не провели - поле, мол, плохое. А какое оно должно было быть 13 декабря?"

Глава департаменту «Динамо» по роботі із засобами масової інформації Микола Несенюк - про матч «Динамо» - «Колос» (2:2) і скасування поєдинку «Інгулець» - «Шахтар».

- «Шахтар» готується до весни

Нарешті в нашому футболі знову стало весело! Понад три місяці «Шахтар» разом із футбольною владою не дуже напружувалися, очікуючи, що «Динамо», як і торік, розвалиться саме. Не розвалилося. Граючи практично удесятьох із Супрягою, який наполегливо вчиться потрапляти по м’ячу в основному складі чи удевятьох на додачу із Родрігесом, який грає у якусь іншу, лише йому відому гру, динамівці вперто набирали очки і тримаються досі на першому місці. Треба було щось робити.

І в матчі «Динамо» з «Колосом» почалося. Точніше, продовжилося – деякі елементи згаданої роботи ми бачили і раніше. Тепер же пішло – спочатку вигаданий одинадцятиметровий, а за кілька хвилин вилучення динамівця. Навчене за цю осінь грати в меншості (без Супряги) «Динамо» таки не програло. Це вам не «Шахтар», який у грі з тим же «Колосом» тричі поспіль бив пенальті аж поки не забив…

Можна було понаставити «Шахтарю» тих одинадцятиметрових і сьогодні в грі проти «Інгульця». Але ж це бігати треба, падати… Аби «шахтарі» не перевтомилися, гру просто не провели – поле, мовляв, погане. А яке воно мало би бути 13 грудня? Коли «Шахтарю» зарахують технічний виграш, це буде перший, здається, випадок у чемпіонаті України за двадцять вісім років. Кубок, де «Шахтарю» вже давали таку «перемогу», не рахується. То що, виходить, навесні у «Динамо» шансів немає? Ми ж іще не всі прийомчики знаємо…

Гадаю, що вирішено іще не все. Якщо «Динамо» виходитиме на поле у зрозуміломі складі і забиватиме до того, поки у його ворота почнуть призначати пенальті та вилучати гравців, шанси є. А якщо Супряга почне попадати по м’ячу, тоді той «Шахтар» жодна федерація не врятує!
Справедливости ради. Шахтеры бы играли, а кроты, кроты вот нет. Нет уже давно в нынешнем Шахтере чего-то шахтерского. Уже лет надцать...
Фас
Сховати
Roman, в каком смысле?
Сховати
Santos, в смысле, что дедушку посылают на самые очевидные темы т.к. терять ему уже нечего. Ингулец забивает на матч и даже не обеспечивает подогрев - очевидно не собираются играть. А наш пенсионер отрабатывает заказуху. Можно было бы и стадион оплатить и Ингулец мотивировать, но Насенюк дешевле!!!
Настільки я знаю, рішення про скасування матчу було прийняте десь біля 10-ї години, хоч треба за 1 годину жо початку матчу, тобто в 13-00. В місті вдень була позитивна температура, лід міг розстанути. А як же що матч має відбутись при любій погоді, чи кротам виняток?
Нарядно! Отдельное спасибо за оценку "арабского скакуна":) В Днепр, Болонью, "в какой-нибудь топ клуб"... да куда угодно... лишь бы побыстрей.
Сховати
Santos, а есть альтернатива?
Сховати
alex80, альтернатива всегда есть. Беседин тот же для начала. Зимой есть все шансы усилиться!
alex80, альтернатива Супряге? Я Вас правильно понял? Я вообще не понимаю, кто ему сказал, что он хоть каким-то боком футболист, кроме того, что красиво смотрится в трусах и гетрах? Скакун арабский...
Сховати
Santos, не, он согласный, согласный он! молодой согласный... (с) забивать! Но только в ворота Динамо...