8 грудня 2020 12:27
1

Вадим СКИЧКО: "Чем лично мне понравился "Ференцварош", так это отсутствием пиетета к именитым оппонентам"

Вирішальний матч за потрапляння до Ліги Європи у групі G. Перша гра у Будапешті подарувала трилер, тож є підстави думати, що поєдинок у Києві буде не гірше. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що принаймні за однією рисою зустріч «Динамо» та «Ференцвароша» буде подібна на попередню.

- «Динамо» небезпідставно вважається фаворитом. Але так було й перед грою у столиці Угорщини. Киянам слід на ділі підтвердити очікування. Перший тайм гри на стадіоні «Ференцвароша» були ідеальними від «Біло-синіх». Якщо киянам вдасться повторити той настрій та реалізацію, то до ЛЄ потраплять саме вони. Відповідно забивати «Динамо» вдома просто зобов’язане, а не так як з «Ювентусом» чи «Барселоною». До слова, останнім гравцем «Динамо», який забивав у Києві у матчі ЛЧ, був Жуніор Мораес понад чотири роки тому у ворота «Бешикташа». Гол від господарів не обговорюється. Це константа.

Чим особисто мені сподобався «Ференцварош» у цій Лізі чемпіонів, то це відсутністю пієтету до іменитих опонентів. Угорці відзначалися майже щоматчу та у підсумку забили більше за «Динамо». Тож від колективу Сергія Реброва теж логічно чекати активності попереду. Зрештою, чемпіону Угорщини нема чого втрачати – продовження єврокубкового сезону у ЛЄ буде для них черговим значним успіхом. У суперниках не «Юве» чи «Барса», а «Динамо» якому вони вже забивали двічі вдома, тому для них теж усе можливо. Гадаю, клуби мають позмагатися за шанс продовжити виступи у міжнародних змаганнях, відтак чекаю на голи від обох.