2 грудня 2020 09:00

Вадим СКИЧКО: "Возможно, "Ювентус" попытается победить в таком же эконом-режиме, как в Киеве"

Для «Динамо» шлях у Лізі чемпіонів закінчиться у групі, однак за Лігу Європи кияни ще мають можливість позмагатися. Матч у Турині – важке випробування. Хоча, згідно з дослідженням постійного прогнозиста «Рейтингу Букмекерів» і коментатора MEGOGO Вадима Скічка, у «Ювентуса» та «Динамо» є щонайменше одна спільна риса.


- Йдеться про несхильність до кутових. Перший матч «Динамо» та «Ювентуса» містив у собі 7 кутових – 2 від господарів і 5 від гостей. Це більш-менш вписується у загальну картину шанування кутових киянами та туринцями. Що цікаво, «Біло-сині» в ЛЧ у середньому виконують навіть більше корнерів – 3,75 при 3,25 у італійців. Зате на свої ворота команда Мірчі Луческу отримує забагато кутових – 6,5 (топ-4 у ЛЧ) тоді як «Юве» дозволяє суперникам всього 3,4 кутових подати на їхні ворота. Перепрошую, що трохи обтяжив вас цифрами. Ось остання: «Ювентус» Андреа Пірло навіть у Серії А має показник нижче середнього за кількістю кутових у своїх іграх. Якщо бути точним, то 9,2.


Це я все вів до того, що в разі якщо команди не відійдуть від своїх стилів, то подач від кута поля буде не вельми багато. Головне для гостей не затискатися глибоко біля своїх воріт. Взагалі не впевнений, що «Юве» ще розраховує на перше місце у групі після домашньої зустрічі з «Барсою». Можливо, «б’янко-нері» спробують перемогти в такому ж економ-режимі як у жовтні у Києві. Якщо це буде саме так, то кількість кутових тієї гри ми вже знаємо.