14 листопада 2020 09:33

Вадим СКИЧКО: "Нынешняя сборная Украины вряд ли является соперником для Германии"

Збірна Німеччини вирішила прописатися у Лейпцигу. У середу німці тут обіграли Чехію у товариському матчі, а у суботу зустрінуться у вкрай важливій грі з Україною. У Бундесманшафт і «Жовто-синіх» наразі порівну очок і обидві команди можуть претендувати навіть на перемогу в групі, але постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко віддає належне силі команди Йоагіма Льова.

- Німеччина провалила минулу Лігу Націй, Льова критикують за рішення відсіяти ветеранів і взагалі за відсутність гучних результатів до яких вболівальники німецької збірної звикли. Тому для нього та для цієї збірної гра з Україною надважлива та особливо принципова. Історично німці мають зразковий результат у матчах із Україною – сім матчів, чотири перемоги та три нічиї. До речі, саме за велику кількість нічиїх Льова та його команду теж критикують. Тому у Лейпцигу господарі зобов’язані грати на перемогу.

Нинішня збірна України навряд є суперником для Німеччини. Насамперед через кризу кадрів. Травми та ковід значно повпливали на вибір Андрія Шевченка. Навіть у товариській грі з Польщею це відчувалося. Та й взагалі виїзні матчі проти фаворитів даються збірній України нелегко. Згадайте хоча б Іспанію. Гадаю, головне завдання гостей – забити. Аби не було такого як проти Польщі посеред тижня або як проти згаданої вже «Червоної Фурії».

За попередні п’ять офіційних домашніх матчів Німеччина не пропустила лише від Білорусі. Але й там у «Білих крил» був пенальті, який вони не реалізували. Тому попри усю налаштованість Бундестіму та їхній статус очікую голів від обох колективів.