2 серпня 2020 14:00
11

"Такие высказывания выходят за рамки моего сознания". Евгений Левченко - о словах представителя ультрас "Динамо"

Футбольный эксперт Евгений Левченко прокомментировал высказывания представителя ультрас «Динамо» Декстера в адрес нового главного тренера Мирчи Луческу.

- Такие высказывания выходят за рамки моего сознания, может, есть люди, которые мне объяснят

«Принять Луческу – все равно, что говорить: «Мы устали от войны, сделайте нам Путина президентом», - написал Левченко в Твиттере.

Я, коли взнав про призначення Луческу тренером Динамо, довго плювався та матюкався. І цілком розумів реакцію ультрас.
Зараз вже трохи попустило, зрозумів, що все одно змінити щось важко.
І тоді з"явилась така думка - нехай ця людина, що стільки бруду вивалювала в нашу сторону, все відпрацьовує. На кшталт того, як німецькі військовополонені після закінчення війни були змушені відновлювати міста після руйнацій, будували дороги (які ще досі в деяких місцях збереглись).
Так нехай і він тепер відновлює гру команди, проти якої так довго виступав. І тільки справами і позитивними результатами гри зможе відпрацювати свої попередні слова.
Правда, за це ще й гроші буде отримувати, але це вже проблема Суркіса.
Не всі дії ультрас підтримую. У деяких випадках хотілося б більше загальноприйнятої культури (фаєри на трибунах, петарди, матюки). Але складається враження, що Суркіси з Медведчуком, як і раніше Ахметов, оголосили війну своїм фанам. І зовсім не через їх висловлювання, а за їх патріотичну позицію. А всяка гидота, яка нічого не зробила для країни, підгавкує у ЗМІ цим бандюкам-олігархам.
Сховати
А.В., что-то я закипел. Объясните мне, как у Вас получается объединить в одном котле Суркиуса, Медведчука и Ахметова (почему не Коломойского); патриотическую позицию ультрас и Луческу ?
Ультрас - це агресивне, напівзлочинне угруповання, де процвітають паростки насилля, зла та жорстокості, приправлене обігом наркотичних речовин.
Сховати
Kyiv, а ще вони називають Трампа земляним хробаком.
Kyiv, да ,вот только большая часть этих людей имеют всяческие спортивные разряды, лучше бы все такие наркоманы были ,иди подьезды зачищай,друже
Узенькие рамки сознания у него.
Для многих людей непонятно зачем Евгений фотографировался голым на унитазе , справляющим большую нужду и выложил это фото в инстаграм .
Сховати
felix, Слава Ивана Гамаза не дает ему покоя.
felix, внимания ему мало
Не можу не погодитися. Це дійсно за рамками