22 червня 2020 14:34
2

Журналист: "Вопрос - за что Балакина дисквалифицировали? Можно ли это считать давлением на арбитров на следующие матчи?"

Журналист Александр Монзолевский прокомментировал сюжеты, вышедшие в двух украинских футбольных программах "Великий футбол" и "ПроФутбол".


- Дуже корисно інколи переглядати дві футбольні програми одна за одною і в результаті з’ясувати, що ти мав рацію і не піддався масовому психозу. Але принцип такий: після минулого туру одна програма розганяє істерію - Балакін зіпсував матч з «Зорею», вчора там з єхидною посмішкою і явним задоволенням повідомляють, що Луччі Балакіна надовго відправляє у «відпустку». В іншій програмі вчора показують епізоди італійському арбітру - він визнає, що в результаті всі рішення були ухвалені правильно, хоча і є зауваження до принципу використання VAR, а помилок, які б вплинули на результат не було. Питання - за що Балакіна дискваліфікували? Чи можна це вважати тиском на арбітрів на наступні матчі? І нафіга нам експерти, які реально не мають очей, або просто психологічної стійкості сказати на чорне чорне, навіть якщо всі навколо кричать, що воно біле? І що робить матюкальник Луччі в українському футболі? Останнє запитання риторичне, - написал журналист на своей странице в Фейсбуке.

Відповідь очевидна - рахунок матчу!
Все інше від лукавого. Так би мовити - "як правильно ракурс вибрати"!
Так підтвердження його дискваліфікації немає поки. А те, що на відомих аналах сказли, то все річ філосовська. Побачимо як буде по факту.