6 червня 2020 08:18

Почти все футболисты сборной Украины будут иметь возможность завершить клубный сезон-2019/20

Серед чемпіонатів, де виступають гравці збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на березневий збір команди чи вносив до резервного списку, закінчити клубний сезон-2019/2020 не зможуть лише в Бельгії.


Роман Яремчук, Роман Безус, Ігор Пластун («Гент»), Едуард Соболь («Брюгге») та Євген Макаренко («Кортрейк») першими з підопічних Шевченка вирушили у відпустку, адже чемпіонат Бельгії через пандемію коронавірусу було завершено завчасно.


Решта збірників уже поновила чи планує поновити сезон.


Футболісти угорського «Ференцварошу» Ігор Харатін та Олександр Зубков, а також представники української Прем’єр-ліги, яких у національній команді переважна більшість, уже у грі.


Наступними до боротьби повернуться Андрій Лунін з «Ов’єдо» в чемпіонаті Іспанії та Артем Кравець з «Кайсеріспору» в чемпіонаті Туреччини (обидва — 12 червня).


Потім до них приєднаються представники англійської Прем’єр-ліги — Олександр Зінченко з «Манчестер Сіті» (17 червня) та Андрій Ярмоленко з «Вест Хему» (20—21 червня).


Нарешті, 21 червня свій перший матч після карантину в італійській Серії А проведе «Аталанта» Руслана Маліновського, а 22 червня — «Лечче» Євгена Шахова.