29 серпня 2005 21:12

Сборная Украины проведет матч в Грузии на другом стадионе


Минулого тижня на адресу ФФУ надійшов факс від Федерації футболу Грузії про зміну місця проведення {відбірного матчу ЧС-2006} між національними командами. Як стало відомо, зустріч між збірними України та Грузії, яка згідно з рішенням ФІФА відбудеться за порожніх трибун, прийматиме не „Локомотив”, а столичний стадіон імені Бориса Пайчадзе (78 000 місць). Така зміна зумовлена насамперед кращим станом газону „новообраної” тбіліської арени.

Нагадаємо, що 23 серпня головний тренер національної команди Олег Блохін оголосив список кандидатів на матчі проти збірних Грузії (3 вересня) та Туреччини (7 вересня). Вже сьогодні база у Кончі-Заспі відкриє свої двері для збірників – цього дня очікують на прибуття Максима Старцева („Кривбас” Кривий Ріг), Сергія Шищенка („Металург” Донецьк), Андрія Гусіна („Крилья Совєтов” Самара, Росія), Анатолія Тимощука, Олексія Бєліка та В’ячеслава Шевчука (усі – „Шахтар” Донецьк). Решта викликаних футболістів приєднаються до партнерів завтра.

Зустріч із представниками мас-медіа запланована на 31 серпня. О 13:00 Олег Блохін проведе прес-конференцію, а о 17:30 для спілкування будуть відкриті і футболісти, які проведуть відкрите тренування.

У переддень вирішального для української збірної двобою, 2 вересня о 10:30, наша делегація вирушить чартерним рейсом за маршрутом Київ – Тбілісі. Цього ж дня, о 19:00, відбудеться тренування на стадіоні імені Бориса Пайчадзе. А 3 вересня, о 19:15, на тбіліську арену суперників виведе норвезький рефері Том Хеннінг Овребо. Компанію співвітчизникові складуть Арілд Сандет, Гейр Аге Масовн Холен (асистенти) та Браге Сандмоен (4-й). Вацлав Крондл із Чехії виконуватиме обов’язки суддівського наглядача, а Жан-Марі Філіпс працюватиме як делегат матчу. Англієць Алан Х'ютчінгс отримав призначення як офіцер безпеки.

Відразу по завершенні гри команда повертається до України, де продовжить підготовку до домашнього поєдинку зі збірною Туреччини.