4 березня 2020 22:42
7

Защитник "Днепра-1" Владислав Шаповал: "Шахтер" уровнем выше "Динамо"

Захисник СК «Дніпро-1» Владислав Шаповал прокоментував клубній пресслужбі поєдинок проти «Шахтаря»:


— Зрозуміло, що нам було важко і усі сьогодні розчаровані у першу чергу результатом. «Шахтар» нам вказав на наші помилки і слабкі місця. Вже коли повернемося до дому, то будемо розбиратися, і тренери вкажуть нам на помилки.


— Позаду була така славна перемога над «Динамо», а чому вийшов такий провальний початок гри з «Шахтарем»? Побоювалися суперника? Адже все ж таки після перерви команда довела, що може виглядати по-іншому.


— Не можу сказати, що у нас була якась боязнь. Другий тайм ми і справді зіграли краще – це тренери у перерві в роздягальні нам вказали, що треба робити. Ну, а «Шахтар» дійсно рівнем вище за «Динамо».


— Попереду заключна гра першого етапу проти «Маріуполя». Є бажання вдома зіграти значно краще?


— Звичайно, нам хочеться реабілітуватися перед вболівальниками після такої поразки. Будемо грати дома останній матч першого етапу чемпіонату і зробимо усе, щоб перемогти і не розчаровувати наших вболівальників.

слишком много говорите,но ничего собой не представляете,а если коротко, то вы шмаровозы!!!
Сховати
Владимир, але нас вони "провезли"
Обидно такое слышать конечно, но из песни слов не выкинешь увы. Я смотрел нашу игру с Днепром, и Днепра с кротами. Кроты их так разрывали, что улыбаясь пешком до ворот доходили и могли еще до перерыва 8-0 сделать. Там уже пижонили просто. Проблема даже не в том что мы проиграли, мы мучились реально. Обидно бля ...
З Шахтарем суддя фору не дав. Тепер засранці ще програйте Маріуполю і все буде в шоколаді. Шістка вже помахала ручкою.
Сховати
Юрий 84, має бути соромно вболівальникам нашого клубу говорити про фору. Динамо повинно навіть в 9-х декласувати такі команди як Дніпро-1. Шахтар сьогодні міг навіть в 9-х чи 8-х розвалити Дніпро, бо класс у них в десятки разів вище. Динамо ж має так само виступати.
Сховати
Kikotilla, так і грали в меншості добре , гол забили , забий Караваєв другий і гра була зроблена. В меншості мажна грати пів тайму , ну ще тайм, а весь матч це кожен гравець пробіг лишні півтора километра, тому свіжий Супряга і покуражився. Але мені на думку спали слова Вернидуба Ледневу, коли той боднувся і отримав картку. Буяльський тоже дятел , початок гри ,центр поля, до мяча не вспіває навіщо ставить ногу. Підвів команду , на місті Михайличенко місяць за ю21 хай би пограв та ще штраф щоб головою думав. Хоча суддя тоже ніби ногу відірвали, таких червоних можна по пять в кожній грі давати, але формально привід Буяльский дав. А болільникам чому повинно бути соромно? Соромно повинно бути футболістам.
да то вы обосрались еще в раздевалке, а в следующем матче обосретесь еще и будочниками (((