29 червня 2019 11:08
4

Форвард "Десны": "Думаю, с нашим новым президентом в Украине все будет хорошо"

У День Конституції України, чернігівська «Десна» вирушила на збори у Білорусь. За кілька хвилин до того як автобус нашої команди вирушив зі стадіону імені Гагаріна, ми поспілкувалися з нападником «синьо-білих» Романом Вовком. Про збори, дружбу, свято, та про те, чи готовий молодий чернігівець замінити Дениса Безбородька читайте у нашому інтерв’ю.


– Ти вперше поїхав на збори з основним складом. Які враження?

– Дуже позитивні. Давно хотів провести збори з професійною командою, щоб повноцінно та якісно підготуватися до сезону 2019/20, бути у тонусі протягом усього футбольного року.


– У міжсезоння команду покинув корінний чернігівець Денис Безбородько. Тепер фактично ти є головним представником Чернігова у атаці «Десни». Чи готовий забити хоча б п’ять м’ячів у Прем’єр-Лізі?

– Буду працювати не покладаючи рук, щоб не осоромити рідне місто. Й буду дуже радий, якщо вболівальники будуть приходити на наші матчі та нас підтримувати. Прикладу всі зусилля, щоб Чернігів та чернігівці отримували від нашої гри тільки позитивні емоції.


– Якщо не таємниця, з ким живеш на зборах та чи встиг з кимось подружитися з гравців основного складу?

– Спілкуюся з усіма, а живу з Євгенієм Беличем.


– Сьогодні День Конституції. Щоб ти побажав чернігівцям та усім українцям у це свято?

– Думаю, з нашим новим президентом в України все буде добре. Сподіваюся, наша країна нарешті буде процвітати, й всі негаразди залишаться позаду.

думаю что это тот случай ,когда пресс служба футбольного клуба ,в своём желании лизнуть перестаралась
Парень, играй в футбол, тебе лучше не думать.
Сховати
taboO, человек надеется на лучшее, это плохо??
taboO, Воно не здатне думати. Дивіться на фото, то є шістка, або хлопчик "куди пошлють".