14 червня 2019 22:47
4

Андрей ПАНЬКИВ: "Львов" полностью удовлетворен сотрудничеством с каналами "Футбол"

Генеральний директор професійного футбольного клубу “Львів” про офіційного мовника “синьо-золотих левів”.


“Хотілося би прояснити ситуацію щодо позиції ПФК “Львів” стосовно єдиного пулу та пропозиції групи каналів “Футбол”. Наш представник утримався при голосуванні за пропозицію у зв’язку з тим, що така пропозиція вперше була озвучена лише під час самого засідання клубів УПЛ, до цього ми не отримували жодних матеріалів для вивчення. Тому наш клуб утримався, але лише виключно для того, аби детально проаналізувати надані цифри та інші умови співробітництва.


На сьогодні хочу запевнити вас, що ми повністю задоволені нашою співпрацею з каналами “Футбол”, які завжди забезпечують дві ключові умови, що цікавлять нас з точки зору показу матчів клубу – якісну картинку та повне і своєчасне виконання фінансових зобов’язань.


Тим самим, хочу наголосити, що ми підтримуємо пропозицію групи каналів “Футбол” та готові співпрацювати з ними як в рамках єдиного пулу, так і на індивідуальний основі, якщо раптом клуби УПЛ не досягнуть консенсусу”.

Т.е., мы и так были согласны под вас лечь, но мы же все-таки женщины! Можно еще немного повыпендриваться. Авось еще шампанское купят...
Прикормленные пытаются оправдаться.
Проститутка удовлетворена сотрудничеством с дальнобоем) но это не отменяет несколько разные условиях, в которых они пребывают)
Сховати
RAV, бред не неси. У них нет других предложений кроме Каналов. Если бы у них было такое же предложение от 2+2, то я бы тебе поставил плюс, а так ты несешь ахинею для обделенных умом.