26 березня 2019 12:10
12

Артем ФРАНКОВ: "Надеюсь, известный вам персонаж не забудет написать, что эта победа была добыта благодаря "искренней поддержке президента"?!"

Главред журнала "Футбол" Артем Франков в своем твиттере прокомментировал победу сборной Украины над Люксембургом.


"Надеюсь, известный вам персонаж не забудет написать, что эта победа была добыта исключительно благодаря "искренней поддержке президента"?! Я бы на его месте звонил не в раздевалку, а сразу г-ну Родригесу...".


Напомним, что ранее президент ФФУ Андрей Павелко заявлял, что украинцы удачно сыграли в Лиге наций благодаря поддержке Петра Порошенко.

Артеме, ти колишній офіцер і я колишній офіцер. Але різниця між нами, як прірва. Ти старий ватний совок, а я просто люблю свою землю. Ти, москальського роду з єврейськими забутими корнями, а я українець до корня волосся. Моїх земляків вбивають і тому я за супротив москалю. І тому, як каже східне прислів'я - ворог мого ворога, мій друг. Тому я за Пороха. І мені насрати, що ти не розумієш простих військових істин. Також ти не розумієш, що військова історія говорить про те, що слід спочатку разбиратись з зовнішнім ворогом, а потім поратись в хаті. Ти, як був так і лишився замполітом. Я відразу після випуску кинув партбілет на стіл, як побачив, що партія робить з людьми. Ти пишеш писулькі, я витрачаю свої кошти на ножі ножі на фронт. Бойові ножі.
Я підтримую Пороха, тому що хуйло його боїться, а світ підтримує. Тому про нього до виборів не пишу погано. 36 пишуть. І ти з ними. Я підтримую Макаревича, який вважає Пороха прогресс вним явищем. А ти таких, як Зеленський і Юля, котрі з Сушком, Бойком і Гриценком і на другу лінію АТО не їздили, на відміну від Пороха. Я міняюсь і прагну до цивілізації, а ти родом з совка, андріївських стрічок і 23 го лютого.
Так яке право ти маєш розтуляти свого писка на обраного в свій час президента, який віддав на оборону країни більше ніж ти заробив в житті?
Артем, давай о футболе, а?
Артем,мне н...с...ать и на твои обиды и на твоих всех президентов-призиков...я рад 4 очкам.И счастлив после победы.
Сховати
и на минусы н.ть.
форвард Люксембурга Жерсон Родрігес забив гол у свої ворота за підтримки Петра Олексійовича Порошенка!
Сховати
Rustam, Не зовсім вірно. Не "за підтримки", а під патронатом. Патронат має речову форму - 5 великих коробок з продукцією Roshen.
Rustam, томос работает, пока были московским патриархатом, то мы в компенсированное время пропускали, а как стали киевским то все, теперь соперники.
Сховати
Дід Панас, ага - томос, значит, работает... а Родригес, ясен пень, перешёл в УПЦ... тады понятно! :)
А би щось написати.
Сховати
romiollo, це ти про свій висер?
После таких заявлений непонятно, кто вне политики Депутат Павелко или журналист Франков?
Сховати
Jew, А с каких пор, футбол, журналисты, а тем более Павелко вне политики?)