12 листопада 2018 18:22
6

В ФФУ выступили с официальным заявлением касательно проишествия с Франковым

В ФФУ прокомментировали инцидент, который произошел сегодня на пресс-конференции журналиста Артема Франкова.



"Зрив" прес-конференції О. Скупінського та А. Франкова проти ФФУ відбувся з метою запуску нової хвилі дискредитації федерації


Федерація футболу України обурена безпринципністю замовників та виконавців нової кампанії з дискредитації ФФУ. Ми звертаємося до ЗМІ з проханням не поширювати неправду. Так, сьогодні під час прес-конференції А. Франкова та О. Скупінського, головною метою якої було тиражування неправдивих звинувачень на адресу федерації та її керівництва, до зали проведення заходу увірвалася група невідомих у масках, які влаштували дешевий спектакль, імітуючи зрив прес-конференції. Спікери заходу одразу ж заявили, що за хуліганськими діями молодчиків «ховаються їх опоненти з ФФУ». Наголошуємо, що ФФУ не має ніякого відношення до організації цієї вистави! Не важко здогадатися, що її основною метою є «розкрутка» нової інформаційної атаки на федерацію! Нам прекрасно відомі мотиви та цілі режисерів та акторів цієї постановки. Зокрема, ГО «Ініціативи майбутнього», яку представляє О. Скупінський, і яка була зареєстрована лише наприкінці квітня цього року – синхронно з початком масованої інформаційної кампанії проти ФФУ, а її активність у ЗМІ спрямована виключно на поливання брудом федерації та її керівників.


Через відсутність у словах та діях замовників і виконавців цієї кампанії найменшого об’єктивного підґрунтя, ФФУ не вважає за потрібне реагувати на подібні випади. Просимо ЗМІ та громадськість взяти до уваги позицію Федерації з цього приводу та не тиражувати неправдиві дані." - сказано на официальной страничке ФФУ в Facebook.

Футбольный Майдан,как часть Майдана Медийного набирает обороты!Кодла зашевелилась!Уже припекает,а скоро вообще пукан рвать начнёт!А что до их высеров,так помню,одну жирную харю Пшонки,которая до последнего кричала в камеру требования про негайно припыныты дэржавный заколот,а потом вмиг уёживать помчалась в направлении РФ.Извиняюсь за суржик)))
ФФУ: "Зокрема, ГО «Ініціативи майбутнього», яку представляє О. Скупінський, і яка була зареєстрована лише наприкінці квітня цього року – синхронно з початком масованої інформаційної кампанії проти ФФУ, а її активність у ЗМІ спрямована виключно на поливання брудом федерації та її керівників".

Ага, а пока облили Скупинского и Франкова.

облили кефиром и дар речи отобрало? вытерся и пошел правду матку рубить, или то был намек, что в след. раз кислотой? тогда фганкова понять можно, лучше не рисковать
Во-первых, банальная истина: кому это выгодно ? Кто, кроме повелики и Ко заинтересован в срыве этой ПК?
Во-вторых - конечно отсутствует объективное пидгрунтя, то что написано и показано за последние пол-года это всего лишь цветочки...
В третьих - я очень понимаю повелику, все кругом миллиардами воруют, а тут какие-то несчастные пару лимонов зелени и столько шума. Несправедливо это ! )))
як оперативно. то вони рожають пояснення тиждень. а тут так оперативно.
звичайно ні. не ффу замовники. та ви що? ффу та павелко ангелята. часу не мають за планами розвитку футболу в Україні.
А франков російськомовний? о то все Правий сектор і путін.
Сховати
Владимир, то у них не роды, то у них выкидыш ! )