18 липня 2018 15:30
16

Сегодня состоится презентация новой игровой формы "Динамо" New Balance на НСК "Олимпийский"

Один зі світових лідерів із виробництва спортивного екіпірування, американська компанія New Balance, із нового сезону стає офіційним спортивним партнером найтитулованішого футбольного клубу України, ФК «Динамо» Київ.


Угода про співпрацю розрахована на три сезони – 2018/2019, 2019/2020 та 2020/2021 рр.


18 липня 2018 року відбудеться презентація нової ігрової форми, в якій київське «Динамо» буде виступати у всіх турнірах у сезоні 2018/2019.


- для вболівальників ворота арени відкриються о 18:00 (вхід через Західні ворота №4), з цього часу розпочнеться розважальна програма з розіграшами призів. На території олімпійського дворику НСК «Олімпійський» працюватимуть точки продажу напоїв та снеків.


- після офіційної частини розпочнеться відкрите для всіх тренування. Для розміщення вболівальників передбачені центральні сектори бізнес-сегменту.


- кожен, хто відвідає захід, матиме змогу першим придбати нову форму ФК «Динамо» (Київ). Після завершення відкритого тренування запланована автограф-сесія з гравцями першої команди.


Також нове екіпірування сезону 2018/2019 уболівальники «біло-синіх» зможуть придбати в офіційних інтернет-магазинах shop-fcdk.com та newbalance.ua, а також у фірмових магазинах ФК «Динамо» Київ.


Перший матч у формі New Balance «Динамо» проведе вже 21 липня в Одесі, де зіграє за престижний трофей – Суперкубок України.


Детальніше про співпрацю ФК «Динамо» (Київ) та New Balance можете ознайомитися тут.

Посмотрим на форму, хотя уже давно говорилось что нормальную форму нам сделают только в 2019 году, а этот сезон по идее будет обычные однотонные синяя и белая. И никаких другоцветных рукавов, вероятнее, что то было две футболки.
каждые два года в комментариях под новостью о форме есть люди, которые горланят о худшей форме в истории))) Даже если форма, на мой вкус, отличная)
там форма будет и однотонная, и комби (рукава другого цвета)
Сховати
Витториньо, звідки така інформація?
Сховати
Dellmar, коли Че Че підписували, то було видно, що рукав футболки був іншого кольору. також пройшла інфа, що може бути диагональний розділ кольорів в футболці. (просто інфа).
скоро побачимо.
Сховати
Витториньо, Насправді це було видно, коли підписували Сідклея. От тільки там в ріках було відрізу два комплекти форми (Синя і Біла). Також можна було помітити синю полоску на білому рукаві, тобто, стару форму. Чи ви думаєте, що люди настільки тупі, що будуть виставляти фото нової форми за два тижні до її офіційної презинтації?
Сховати
Dellmar, точно, при підписанні Сідклея. А чому ви вирішили, что я вважав тих людей тупими??? До того ж на огляд всім ті комплекти форми при підписанні Сідклея і не виставили.
скоро презентація і все побачимо.
на вкус и цвет ... как по мне, NB делает нормальную форму ... не думаю, что они ее сильно испортят , тем более она будет шаблонная !
хоть наконец-то поменяют этот дебильный шрифт... с 2008 года
Будут выносить всех вперёд ногами в "похоже самой худшей форме в нашей новейшей истории"? Да пусть хоть в кальсонах выходят!
Сховати
Santos, А будут ли?:)
Сховати
SashaDK, я понял - ты истеричка!
Ох и срача будет...(((
Форма, похоже, худшая в новейшей нашей истории :(
Сховати
SashaDK, всё так плохо?
Сховати
Pound, Ну, по моему, да(
Сховати
SashaDK, ты - истеричка или есть доказательства что ты видел форму?
SashaDK, так Вы не видели её? Почему тогда раньше времени переживать?) Наоборот, мы подписали контракт с очень перспективным и амбициозным тех партнером. Это не практически ушедший Андер Армор или страшная Хома, здесь ребята, похоже, серьезно настроены.