26 квітня 2018 16:10
9

Игорь СУРКИС: "Я на 100% продлю контракты с Сидорчуком и Буяльским"

Президент "Динамо" Игорь Суркис после встречи с детьми-чернобыльцами ответил на интересующие журналистов вопросы.


- Можете назвать игроков, которые точно продлят контракты с "Динамо"?

- Я на 100% продлю контракт с Сидорчуком, Буяльским. Однозначно. Это наши парни с динамовским сердцем. Сергей - золотой парень. У него еще год контракта, но я готов продлить его в любое время. Вы знаете, что мы подписали новый контракт с Цыганковым. Длительные пятилетние контракты с Шапаренко и Шепелевым. Я, как президент клуба, на них очень рассчитываю.


- Если будут предложения, вы готовы отпускать ребят?


- Все ребята в 20-21 год сегодня хотят играть в "Динамо". Точно так же, как хотел Ярмоленко. Когда они продлевают контракты, то не говорят, что хотели бы куда-то уйти. Но если поступит предложение, мы сядем за стол и рассмотрим его.

Треба дивитись правді у вічі. Футболіст невидимка. Як плеймейкер слабий за відбір взагалі не хочеться нічого писати. Гравець рівня Ворскли, там був би головною зіркою. Тримати його в складі означає - Шапаренко чи Шепелєв на лаві, а є ще Алібеков якого хвалять, а хочеться ще Караскаля з Карпат який має непересічний талант.
Ну продовжувати потрібно за замовчуванням з усіма... Але деяких лиш для того щоб вигідніше продати... Але сумніваюсь, що за Буяльського щось дадуть... Останній сезон склав не однозначне враження. Наче й добре мати трудягу в колективі який буде грати на будь-якій позиції куди не постав. Але його на полі не видно зовсім. Чорнову роботу може й виконує, старається, але! Для чорнової роботи можна взяти якогось ветерана (Сімініна наприклад) і він буде ломати, штовхати, чепляти і т.д. все, що наближається до опорної зони. Руйнівників в нас вистачає. А от створити щось попереду! Тут велике питання до "неймовірно талановитого" Буяльского. Я вважаю, що кров потрібно освіжати! Якщо ним за 3 роки ніхто не зацікавився і качки навіть поруч не пролітали, то варто замислитись чи потрібно маринувати конкурентів по молодіжці, випускаючи Буяльського на поле.
Сховати
Антон, "Руйнівників в нас вистачає." Назовите хоть одного разрушителя кроме Корзуна, уровень которого явно не подходит под основу ДК. Сидорчук, Гармаш - центральные полузащитники, они хоть борьбы и не избегают, но вот именно разрушать, качественно отбирать мячи не умеют. Шепелев и Шапаренко - вообще атакующие полузащитники. После Вукоевича у нас так и не было разрушителя. И не нужно всех игроков которые не могут ничего сделать в атаке называть "разрушителями"
Антон, а кто у нас кроме Сидора разрушители?)
Зачем с Буяльским?
Сховати
SilvioDante, Бо в нього динамівське серце, чув, ні?
Сховати
Paolo Maldini, я по секрету скажу більше - в нього і печінка з нирками тоже Динамівська))))
Paolo Maldini, с таким подходом у нас никогда не будет шансов с условной Баварией и Атлетико, в отличии от других европейских середняков аля Лацио или Лион :(
Сховати
SilvioDante, Жити треба за своїми можливостями. Яка Баварія?