27 червня 2017 18:12
2

Дмитрий ХЛЕБАС: "Я по-другому стал смотреть и на "Динамо", и на футбол"

Форвард київського «Динамо», який повернувся з оренди у полтавській «Ворсклі» і отримав виклик на тренувальний збір першої команди, поділився своїми очікуваннями, планами і амбіціями.

- Дмитре, які очікування від цього збору? Які головні вимоги, завдання стоять перед вами?

- Головна мета – набрати максимальну форму, підготуватися до майбутніх ігор. Ця мета стоїть перед нами завжди – завжди бути добре підготовленим до будь-якої грі. На зборах традиційно ми маємо по два тренування на день. Час до початку сезону ще є, так що, думаю, встигнемо підготуватися. В принципі, ми добре попрацювали і в Києві ще до вильоту на збір, особисто я в функціональному плані почуваюся вже непогано.

- Сьогодні ви виконували вправу на реалізацію, на розвиток індивідуальних якостей під час дій в атаці. Добре впорався?

- Хороша робота для того, щоб перевірити себе, перевірити свою швидкість, подивитися на свої слабкі місця. Мене поставили з досить швидким гравцем – Ромою Яремчуком. Ми зіграли внічию в обох вправах – і він забивав, і я. Ми добре позмагалися, ніхто не хотів поступатися.

- Ти вже працював під керівництвом Олександра Хацкевича раніше, добре знаєш його вимоги...

- Коли він був тренером дубля і «Динамо-2», дуже комфортно працювалося. Прекрасно знаю, що якщо гравець старанно працює на тренуваннях, у нього хороше ставлення до футболу, він віддається своєму заняттю, то в Олександра Миколайовича не виникає претензій до цього гравця.

- Який досвід ти надбав під час з оренди у «Ворсклі»?

- Цей досвід мені багато чого дав, багато чого змінив у моїх поглядах. Я по-іншому почав дивитися і на «Динамо», і на футбол. Відчуваю, що я змінився, подорослішав за цей час, став відповідальнішим. Це був хороший для мене період.

- А якого прогресу набув у плані ігрових якостей, які компоненти своєї гри розвинув або посилив?

- Думаю, у мене збільшився обсяг роботи на полі, я став активніше діяти не тільки в атаці, але й в обороні, більше грати на команду. Став виконувати більший обсяг роботи на полі. Мої голи у Прем'єр-лізі? Не вважаю, що багато забив, можу забивати більше. Ті голи залишаться в історії, а зараз новий період, новий сезон.

- У «Динамо» в минулому сезоні в основу пробилися молоді форварди – Бєсєдін, Яремчук, повернулися з оренди Кравець та Мораес. Тебе не лякає суттєва конкуренція на твою позицію?

- Конкуренція є завжди. Вона мотивує. Хоча я не думаю про те, що претендую на чиєсь місце. Грає завжди найсильніший, і це правильно.

Чому назва статті на російській мові?
...адже сам текст інтерв"ю українською мовою)) Невже важко було перекласти кілька слів?
Сховати
карузо312, Вы много видели на Динамомании заголовков на украинском, независимо от текста?