10 березня 2017 09:18

Перед матчем Украина - Хорватия в Загребе будут организованы фан-зоны для болельщиков нашей команды

Представники Федерації футболу України, Асоціації вболівальників та преміум-спонсора національної збірної команди України «Першої приватної броварні» відвідали Загреб, де 24 березня відбудеться матч кваліфікаційного раунду КС-2018 Хорватія - Україна. Раніше «Перша приватна броварня» виступила організатором створення фан-руху «Вірні збірній».

У столиці Хорватії українці провели низку зустрічей, у ході яких обговорили співпрацю з місцевими органами влади до, під час та після поєдинку. На нараді зі своїми хорватськими колегами представники ФФУ порушили питання взаємодії у день матчу, а також питання безпеки українських вболівальників. Досягнуто домовленості, що у Загребі будуть організовані фан-зони для вболівальників «синьо-жовтих», які розпочнуть свою роботу за 5 годин до початку матчу Хорватія - Україна.

Зустріч, яка пройшла у посольстві України у Хорватії з Послом нашої держави у цій країні Олександром Левченком, стосувалася нагальних питань перебування українських уболівальників у Хорватії. Зокрема, супроводу організованих колон українських уболівальників територією країни та взаємодія з місцевими органами влади та правопорядку.

У п’ятницю, 10 березня, в офісі Хорватського футбольного союзу відбудеться робоча зустріч делегації ФФУ та посольства України в Хорватії з представниками місцевої футбольної асоціації та хорватської поліції. Нарада також буде присвячена організаційним питанням майбутнього матчу.