17 листопада 2016 14:49
3

Артем БЕСЕДИН: "У Ярмоленко была лучшая позиция, поэтому отдал ему мяч"

Дебютант національної збірної команди України Артем Беседін розповів про появу на полі у синьо-жовтій футболці проти у товариському матчі проти збірної Сербії та висловив сподівання, що це не останній для нього виклик до головної команди країни.


- Артеме, вітаємо Вас з дебютом у складі національної збірної команди України! Які емоції Ви відчули, коли зявилися на полі в товариській зустрічі з командою Сербії?

- Дуже дякую. Завжди приємно виходити на поле, а тим більше – в Харкові при рідних трибунах. Дуже чекав цього дебюту. Хочеться подякувати уболівальникам, що прийшли нас підтримати. Хочу привітати і команду з перемогою, і всю Україну.


- Хто з близьких людей підтримував Вас на трибунах?

- І моя родина була на стадіоні, і близькі друзі. Всі, хто зміг, приїхали мене підтримати.


- Це був Ваш перший виклик до національної збірної. Які залишилися відчуття від перебування в команді і спілкування з тренерським штабом?

- Я все побачив і зрозумів ще в перший день, тільки приїхавши до розташування збірної. Дуже хороша атмосфера команді, присутнє повне взаєморозуміння між тренерами і гравцями. Тренерський штаб добре мене прийняв, команда теж допомогла. Сподіваюся, це перший і не останній мій виклик до збірної.


- Чи можна сказати, що перша поява у збірній стане стимулом для Вашого подальшого професійного росту?

- Звичайно, це, напевно, найбільший стимул для футболіста. Хочеться доводити і надалі, що я гідний грати за збірну. Потрібно продовжувати працювати, і все буде нормально.


- Що Вам сказав Андрій Шевченко, коли випускав на поле?

- Перед грою ми розбирали збірну Сербії: нам пояснювали структуру гри, яку потрібно займати зону при обороні, при пресингу. Під час виходу на поле він мені все нагадав і сказав, щоб я робив те, що вмію. Сказав, щоб грав розкуто, і побажав удачі.


- Чи вважаєте, що виконали установку, яку дав тренер? Як оцінюєте Ваш дебютний виступ в складі «синьо-жовтих»?

- Завжди можна зіграти краще. Скільки б не забив нападник, завжди є до чого прагнути. Дуже добре, що здобули впевнену перемогу, забивши наприкінці ще один м'яч. Я вважаю, що гру не зіпсував.


- Пам'ятаєте епізод з другим забитим м'ячем? Чи не думали самостійно вирішити його долю і спробувати забити гол?

- У Ярмоленка була краща позиція, і він просив передачу. Я віддав пас, ми забили м'яч, так що, мабуть, я зробив все правильно.


- Чи задоволені Ви підтримкою харківських уболівальників, враховуючи, що збірна не грала тут тривалий час?

- У Харкові дуже хороші вболівальники. Вони скучили за великим футболом. Хочеться їм подякувати, оскільки на полі дуже відчувалася їхня підтримка.

Поверь, он бы тебе никогда бы не отдал мяч)) Ярмоленко, лажанул, потерял бы, нанес бесполезный удар - но никогда не расстался бы с мячом))
Сховати
Истинный, дорогой, нейжели Вам приятно, когда про Вас думают в сто раз хуже, чем Вы пишете о Ярмоленко и др. Ваша мания по отношению к отдельным футболистам реально напрягает.
Истинный, ага, і при цьому Ярмоленко найкращий асистент в історії збірної)