10 листопада 2016 14:52
9

Александр АЛИЕВ: "Да, я поднимал руку на Татьяну. Но это семейное и мы уже во всем разобрались"

Олександр Алієв у відвертому інтерв’ю Фактам ICTV розповів про конфлікт з колишнім чоловіком своєї нової пасії Людмили – Сергієм Панченком, який влаштував проти екс-футболіста збірної України брудну PR-кампанію з елементами гомосексуалізму і п’яних розбірок у барі.


Більше того, Алієв вперше за 6 років погодився зустрітися з Анною (Ахава) Тесленко, конфлікт із якою свого часу облетів увесь медіапростір. Тоді, на тренувальній базі київського Динамо в Конча-Заспі Алієв у грубій формі облаяв Ахаву за те, що вона зробила йому зауваження за кинутий одноразовий пластиковий стаканчик на землю.

Однак наразі непорозуміння залишилися в минулому, й Олександр погодився на відверту розмову з Ахавою.

– Саша, я завжди в курсі подій, які відбуваються у твоєму житті, тому що мені з усіх боків скидають посилання – Алієв те, Алієв се…Й останнє, м’яко кажучи, мене здивувало, тому я тут (мова йде про фото, на яких Алієв нібито спить із чоловіком. – Ред.). Навіть не зброєним оком видно, що на цих фотографіях не ти. Розкажи нам, як першоджерело, що сталося?

– Я зараз зустрічаюся з новою дівчиною – Людою, і все йде від її колишнього чоловіка Сергія Панченка. Я в цьому впевнений. Та про готель, що там написано Баккара, знав тільки він. Чому він обрав такий шлях… Таку людину чоловіком складно назвати.

Коли в нас Людою все починалося, він про це дізнався й почав мені погрожувати. Я йому кажу: “Заради Бога, я з тобою зустрінусь, поговорю”. Що мені було у відповідь сказано? По-перше, по телефону він був увесь такий герой, почав ображати, говорити всілякі гидоти. Але потім сказав, що це не його рівень. Який його рівень – я не розумію. Хто він такий, щоб розповідати, що це не його рівень? Зараз він намагається зіпсувати мені імідж.

Ті люди, які знають мене, ніколи в таке не повірять. Але я теж мовчати не збираюся. Я прекрасно знаю, що він слухає мій телефон, знає, як я проводжу свій час, коли зустрічаюся з Людою і як довго проводжу з нею час.

Мабуть, я йому чимось подобаюся, правда, не знаю чим. Може бути, він дійсно іншої орієнтації? Але те, що він займається педофілізмом – це я можу сказати точно! Люді 41 рік, йому – 45, а живе він чи зустрічається з дівчинкою, якій 26 або 25 років. Це говорить про що? Значить страждає чимось.

– Люди дорослі, звинувачувати не будемо, це їх справа.

– Я його не звинувачую, заради Бога, це його життя. Нехай він навіть з 10-річною дитиною спить – мені все одно. Але якщо він вибрав такий шлях, я вважаю, це не по-чоловічому. Я йому особисто сам набрав, сказав, давай зустрінемося? Він відмовився. Як говоритися, не має своєї дупи.

– Щоб таке придумати, потрібно як мінімум мати хорошу фантазію. Щоб це розмістити, наскільки я розумію, також треба добре заплатити, тому що жоден розсудливий журналіст не візьметься за таке! Плюс, він слухає твій телефон… Хто він цей Сергій Панченко?

Він – олігарх. Всі ці гидоти про мене – за його гроші. Думаю, це все не від журналіста пішло, а від якогось блогера. Крім того, є докази моєї прослушки – він показував Люді роздруківки моїх розмов. Просто людина займається не тим, чим потрібно. Не знаю, для чого і чому він це робить, адже давно з Людою не живе.

Спочатку була одна розмова з ним, коли я розлучився з Танею. За його словами, тоді в нас з Танею був якийсь план, щоб розвести Люду на гроші. Потім інше став вигадувати. Людина несе повну ахінею. Він бреше на кожному кроці, нікого не поважає: ні Люду, ні своїх дітей. Він б’є Люду, не вітається з її батьками…

Як мені говорили, у нього улюблений вислів: “Ви мені повинні цілувати ноги, я вас годую, одягаю “. Точно знаю, що діти Люди його бояться. І нещодавно було таке, що він приїхав додому і побив людину.

– Поліцію викликали?

– А навіщо? Я міліцію не викликав. Я сам йому набрав і сказав: “Зустрінься зі мною! “. Коли я почав зустрічатися з Людою, людина обзавелася охороною. Біля нього завжди ходить 6 або скільки там людей. Чого ж йому боятися, він же герой. Значить, відчуває за собою провину.

– Давай проведемо хронологію. Ти розлучився з Танею, а він з Людою, після чого ти почав зустрічатися з Людою. Правильно?

– Так, все вірно.

– А Люда не пробувала поговорити зі своїм колишнім?

– Знаєте, з цією людиною неможливо говорити. Вона йому все пояснювала, казала, але людина просто не розуміє. Він може сказати зараз одне, через три хвилини зовсім інше. Якщо він вважає, що це проблема, яка стосується його і мене, ми повинні вирішити спір як дорослі люди. А влаштовувати цей цирк, показувати бруд в Інтернеті…

Людина не поважає себе – це раз. А по-друге, це ганчірка якась. Так, він заробив великі гроші, ну і що далі? Якщо з такими грошима ти, в першу чергу залишаєшся людиною, поважаєш людей – це я розумію. А коли ти заробив і не відчуваєш під собою грунт, не сприймаєш людей, а вважаєш їх тваринами… Як на мене, так це він тварина.

– Вчора мені скинули посилання на новину, де говорилося, що тебе побили в ресторані. Бачу, ти цілий!

– Так і є. Ця вся інформація в інтернеті – брехня. Я прекрасно знаю, що це він доклав до цього руку. Якщо ще щось в мережі з’явиться, впевнений, що в цьому замішаний буде він.

Він і Люді це говорив, і мені погрожував, що не дасть грати, буде мене знищувати. Якщо він обрав такий шлях – добре, тоді я буду говорити через камери. Нехай всі дізнаються про нього правду, що представляє собою ця людина насправді.

– Про нього вже сказано достатньо. У вас там як, така любов, що нічого не боїшся?

– А чому я повинен боятися, якщо знаю, що правий? Я не вліз у сім’ю, я б собі такого ніколи не дозволив. Ми побачилися з Людою, поспілкувалися, розповіли про себе і все. Я до Людей дуже добре ставлюся, я люблю цю людину. А він не живе із Людою вже дуже давно.

– Казка з хорошим кінцем, одружитеся?

– Подивимося, час покаже. Спочатку потрібно розібратися з цим дивом, а потім вже вирішувати з весіллям.

Сексуальна орієнтація Алієва, скандальне розлучення з колишньою дружиною

– Давай розставимо всі крапки над “і” – гей ти чи ні?

– Я що, схожий на гея? У мене двоє дітей, я кожен день проводжу з Людою… У мене є батьки, друзі, діти – як я буду дивитися їм в очі, якщо я гей? Як можу з ними вітатися, протягувати до них руку… Я зараз зустрічаюся з красивою дівчиною, якій симпатизую, і як при цьому всьому я можу бути якимось геєм? Якщо чесно, то я навіть не визнаю і не розумію, вибачте, як мужики тра***ться між собою?

– Панченко якимось чином завдав шкоди твоїй кар’єрі?

– Тільки на словах, на практиці він ніяк не вплинув. Я його знати не знав і знати не хочу. Єдине, чого я хочу, так це зустрінеться з ним один на один. І я чудово знаю, що в очі він мені цього не скаже, тому що у нього немає своєї дупи. А ховатися за когось або вирішувати – я вважаю це не по-чоловічому.

У тебе є діти – приїжджай до них, це життя. У мене теж є діти, і Таня завжди залишиться матір’ю моїх дітей. Це ж зовсім не говорить про те, що вона не повинна з кимось зустрічатися. Не вийшло у нас, дай Бог, нехай у неї вийде з кимось іншим. Я цьому перешкоджати не збираюся.

– Раніше була інформація, що ти бив Тетяну… Це правда?

– Приховувати не буду – дійсно таке було, піднімав руку. Але це сімейне і ми вже в усьому розібралися.

– А вона на тебе руку піднімала?

Зараз навіщо про це говорити? Просто так я ніколи не підніму руку. Я не хочу про це говорити, ми давно з цим розійшлися і все вирішили. Можу сказати одне – Таня дійсно написала заяву, і що Панченко дзвонив їй і просив дати хід цій справі.

– Ходили чутки, що заява Тетяни і її подальша поведінка було для того, щоб відсудити у тебе якомога більшу частку…

– Ні, це не правда. Ми нормально розлучилися. Так, були деякі непорозуміння, але зараз все нормально. Ми з нею розійшлися, поговорили, вирішили кому, що і на цьому все. Звичайно, діти залишилися з нею і квартира теж.

– У тебе є якийсь батьківський день, коли ти приходиш відвідувати дітей?

– Поки я живу з Танею, але спимо, звісно, в різних кімнатах.

– Як діти сприйняли ваше розлучення?

– Діти про це не знають. Алінці – 7 років, Артему – 5 і якось рано їм про це ще говорити. Можливо, вони й не здогадуються, але я намагаюся, щоб вдома не було конфліктів.

Кар’єра й друзі


– Як із футболом складаються справи?

– Ось приїхав із Казахстану, поки до Нового року буду чекати. Звичайно, є пропозиції, варіанти, відтак будемо думати, дивитися.

– У твоєму житті настав момент, коли кар’єра стала скрипіти, скажімо так. Чому ти не відстежив цей момент, не взяв себе в руки, щоб не втратити той рівень, на якому був?

– Важко сказати, можливо, десь позначилися проблеми в сім’ї. Весь цей галас в інтернеті, звинувачення на адресу Тані – все воно, звичайно, безслідно не проходить. Ну, нічого, я ж мужик, повинен взяти себе в руки. Ще є 3-4 роки, можна пограти у футбол. Коли поруч є кохана людина і тебе підтримує – це дає поштовх вперед.

– Ти кажеш, що до Нового року будеш відпочивати, а після нього вже є конкретика щодо працевлаштування?

– На даний момент є пропозиції, там будемо дивитися. Зараз вже куди рипатись? Вже закінчується чемпіонат, і починаються відпустки. Вже коли почнуться збори, будемо щось думати.

– В Україні збираєшся продовжувати кар’єру або розглядаєш варіанти за кордоном?

– В Україні – не хотів би залишатися. А де в Україні грати? У Шахтарі чи Динамо? Знаю, що в даний момент мене туди не покличуть. Швидше за все, поїду в іншу країну.

– З Артемом Мілевським підтримуєш зв’язок?

– Звичайно, спілкуємося, практично кожен день. Після кожної гри, коли Тосно грає, завжди з ним говорю, переписуємося.

– Із ким ще із друзів спілкуєшся?

– Тільки Тьома залишився, є ще друзі в Києві. З футболістів – з Женею Селезньовим, Олегом Гусєвим, коли бачимось, то спілкуємось. А так більше ні з ким.
Вообще то это их личное дело ....не для обсуждений
бляха, это вот что ,я тоже педофил? я тоже люблю 25-ти летних...
а санёк любит тёток постарше - таня, люда вот, так это он походу геронтофил?
и про дупу он там всю дорогу вспоминает... точно не гей, санёк то?
хотя зачем геев обижать, причисляя к ним сашу...
я вот скажу так, как бы там ни было, но Суркису спасибо как минимум за одно - точнее чем гадёныш этого типочка не назовешь. натура у него такая - гадская.
Саня наливай епта, и семки доставай, с друзьями по разуму, недообразованием и быдломанерам, таких как Конопка и Селезнев, с которыми ты норм семки лузгал и маты гнул по-дружески в Днепре, сядь, выпей, закуси )) А то соскучились они без тебя ))
никого не поддерживаю в этой перепалке, но не совсем понял обвинения в педофилии человека, только потому что у него 25летняя девушка))))
Сховати
neppo, 25 або ж 26 років)
Якраз самий "сок")
Чи Алієв лише на 40+ клює?
Сховати
DJango, у каждого свои вкусы. Но ставить человеку диагноз только потому что ему нравятся вполне созревшие девушки 25 лет - не правильно:)
Сховати
neppo, +++
Я не про смаки, а про факт - всі жінки в період 25-30 років переживають пік своєї сексуальної активності)
Таке враження, що Аля немав до чого придертися і згадав про молоду дівчину бізнесмена.
Саші хочеться побажати- розуму!!!
Саня як футболіст пропав давно, а як людина- ще є шанс одужати.Проте, звичайно, треба переосмислити своє життя та поведінку.
Гнилой человек, если мужик поднимает руку на женщину, то это не мужик. Доказывать нужно что-то с достойным соперником, а не...
"А де в Україні грати? У Шахтарі чи Динамо? Знаю, що в даний момент мене туди не покличуть. Швидше за все, поїду в іншу країну."

А куда тебя вообще зовут то?