11 жовтня 2016 15:38
3

Рауль РИАНЧО: "Мы познакомились с Шевченко только после моего ухода из "Динамо""

Іспанець Рауль Ріанчо каже, що він не керує діями Андрія Шевченка під час гри.


Про це він заявив в коментарі Чемпіону.


Нагадаємо, що часта поява Рауля Ріянчо на кромці поля в матчі Україна-Косово, а також коментар Андрія Шевченка на прес-конференції про те, що робити влучні заміни йому допомагають його помічники, все це в купі призвело до запитань щодо ролі Рауля Ріанчо в національній команді .


"Мені дуже приємно, що Україна перемогла, що зокрема зіграли наші заміни. Утім ви не правильно трактуєте ситуаці. Ми надаємо Андрію декілька варіантів замін, які готуємо під конкретні моделі перебігу матчу.


І він уже сам обирає правильне рішення, правильного виконавця, адже ситуацієї цілковито володіє лиш сам головний тренер", - заявив тренер.

Також Рауль прокоментував свій момент знайомства з Шевченком.


"Це все сталося після того, як я пішов із київського Динамо. На одній із ігор ми зустрілися з Шевченко, познайомилися. Потім списалися, і домовилися про зустріч.
Андрій високо оцінив мою работу в клубі, і запропонував попрацювати у його команді, в збірній України.


Я погодився, і зараз не шкодую. Для мене це дуже цікава робота, це інший рівень відповідальності і специфіки", - розповів тренер.

как уже зае...ли с этим Раулем!
Такое ощущение, что он Сэр Алекс Фергюсон или Моуриньо, везде приходит всем меняет игру, делает замены, а главный тренер для мебели.
Реброву этим Раулем постоянно тыкали, ну там хотя бы было понятно откуда ноги росли.
Еще напишите, что он Бердыеву в Рубине рассказывал, что и как тому делать.
Просто мужик элементарно попал на двоих начинающих тренеров, которые ко всему прочему не могут указать ему на свое место, чтобы он не скакал на бровке.
Даю 100 % будь он помощником у опытного тренера, сидел бы он на скамейке и никто его не знал (пример с Бердыевым показателен).
А так сделали из него какого-то мега-тренера, просто какой-то абсурд.
Чего он тогда не главный? Или все дураки?
Сховати
Gavranchich, осень покажет.
Gavranchich, ++++