27 травня 2016 10:34
30

Михаил ФОМЕНКО: "Если Селезнев нужен "Шахтеру", то почему он не может быть в сборной?"

Светлана ПОЛЯКОВА


В лагере сборной Украины - новоприбывшие. К команде присоединились два игрока, изначально не попавшие в расширенный список Фоменко. Это нападающий донецкого "Шахтера" Евгений Селезнев, а также защитник Богдан Бутко, который с января 2015 года на правах аренды выступает за российский "Амкар".


- Как можете прокомментировать смену клуба Селезневым и его возвращение в "Шахтер"? Вы одобряете такой выбор? - интересуемся у Михаила Ивановича.


- Как я могу одобрять или не одобрять, это же решение Евгения. Точно так же его решением было покинуть "Днепр", перейти в другой клуб, потом закончить сотрудничество с ним и вернуться в Украину. Это ж делал не 18-летний мальчик, а взрослый человек, причем осознанно. Если он нужен такому клубу, как "Шахтер", почему он не может быть в сборной?

Как же противно от этого цирка вокруг сборной, такого позора ещё не было!!!
лучше бы он ответил как обычно - "без коментариев"
Старый маразматик-неудачник, покровитель сепаров. фэфэушная 6-ка
Гладкий потрібен Реброву. Чому він не в збірній?
Если ФОМЕНКО не нужен «Шахтеру», то нахрена он нужен сборной?! Михаил Иванович противоречит сам себе, а это уже настораживает! Но я ВЕРЮ в чудотворную силу ФФУ и Самого Павелко! Знают мужики что ТВОРЯТ!
В Шахтере Селезнев выступает под флагом Шахтера, а в сборной, под флагом Украины - вот в чем разница, Михаил Иваноаич.
Если он нужен такому клубу, как "Шахтер", почему он не может быть в сборной?
Потому что Сборная и Шлюхтер это 2 разные планеты.Сборная Украины состоит из Украинцев которые играют за свою страну! Поэтому там СЕЛЕЗНЯ И ДУХУ НЕ ДОЛЖНО БЫТЬ .
Я спеціально зареєструвався щоб прокоментувати це неподобство! Почну з того що я демобілізований учасник кацапсько-Української війни (третя хвиля). Багато моїх побратимів скалічено, багатьох немає, за ними сильно скорблю!!! Цієї зими, з славного клубу Дніпро (який я дуже поважаю за наявність таких визначних людей як (Маркевич, Зозулька, Федецький), йде Селя. Куди йде? ДО МОГО ЗАКЛЯТОГО ВОРОГА!!!!! Йде його розважати, платити податки, частина яких повертається на голови моїх побратимів!!! І говорить, що він поза політикою!!! То б.дло немає ніякої поваги до загиблих і скалічених ГЕРОЇВ, йому плювати на те що через ворога страждає ціла нація (хотя б свідома її частина). Я інакше то як ЗРАДА не називаю. Минулого тижня були проводи збірної. Як я розумію те що відбулося- "... селя ми тебе докличими нехай бидло не шумить. приїдиш прямо на збори, щоб нас яйцями в Києві не закидали..." якось так... Франція не викликала Бензема в збірну через скандал, його виниа ще не доведена, думаю у.блю-дка з Бенземою порівнювати не варто по ігровим якостям. Скажіть мені друзі- українці ми з вами самодостатня нація? Чи в нас є почуття власної гідності, нацональної ідентичності?! Як в час війни можна викликати в Українську команду ЗРАДНИКА, ЗАПРОДАНЦЯ, який нас з вами в ніщо не ставить?!?!?!!?! Вони в ФФУ всі нас в нішо не ставлять, бо провернули, наважилися, таку схему. Як жаль, що між ними є і патріоти, але я не буду вболівати за таку команду, бо то не моя, не Українська команда. Там запршені ті хто зневажає Україну і все її єство (рахітцький і інші). Я Українець, я знаю що таке любити Україну. Кому не байдуже, ЗАКЛИКАЮ всіх хто хоч щось відчуває до своєї Батьківщини БОЙКОТУВАТИ таку команду. Вони обмазані кровю загиблих їх той голодний обмазав!!!!!!! ЗАКЛИКАЮ "ТЕПЛО ЗУСТРІТИ" (без насильства) їх в БОРИСПОЛІ. ЯКЩО МИ НЕ ПОВАЖАЄМО СЕБЕ, ХТО БУДЕ ПОВАЖАТИ НАС??? КОЛИ ВИ ПОЧНЕТЕ ЛЮБИТИ УКРАЇНУ?!!!!!!!!!!!!!
Сцыкун и проститутка,сам обосрался и нас туда втягивает.
Михаил ФОМЕНКО: "Если Лохметов приказал взять Предателя, то почему он не может быть в сборной?"