18 травня 2016 14:30
3

В Украине зарождается союз тренеров

Днями в Україні розпочинає свою роботу громадська організація «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу». Нове для нашої держави об’єднання опиратиметься на передовий світовий досвід, адже аналогічні фахові асоціації функціонують у переважній більшості великих футбольних країн світу. ГО «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу» планує тісну співпрацю із Федерацією футболу України, AEFCA (Альянс європейських асоціацій футбольних тренерів), а також організаторами чемпіонату України, профспілками, іншими футбольними об’єднаннями.


Основною метою об’єднання є підвищення статусу, іміджу та престижу українського тренера з футболу. Для її реалізації планується проведення низки заходів, котрі дозволять значно поліпшити захищеність, інформованість, професіональне зростання вітчизняних тренерів.


На ініціативу Заслуженого тренера України Анатолія Бузнiка щодо створення ГО «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу» з ентузіазмом відгукнулися фахівці футболу, вона була схвалена ФФУ, УПЛ, ПФЛ, колегами із аналогічних закордонних організацій.


Серед учасників І позачергового з’їзду «Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу» багато знаних вітчизняних фахівців: Микола Павлов, Юрій Калитвинцев, Мирон Маркевич, Юрій Вернидуб та інші тренери.


ГО «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу» дбатиме про ветеранiв. Об’єднання ініціюватиме створення музею «Історія й традиції української тренерської школи», щоб зберегти для нових поколінь видатні імена Лобановського, Прокопенка, Кучеревського.


Запрошуємо представників ЗМІ для висвітлення цього заходу. І з’їзд відбудеться 19 травня 2016 року у Будинку футболу (пров.Лабораторний, 7а). Початок о 10:00. Акредитація згідно з редакційними посвідченнями з 9:30. Попередні заявки можна надсилати на електронну пошту прес-служби [email protected]


Прес-служба ГО «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу»

а толку скоро на всю Украину 2 клуба останутся
Сховати
Sergey, Вот они там и будут составлять график поочередности тренеровать эти два клуба )))
Сховати
andrey81,
Почему только 2 клуба? "Шахтёр" и "Заря" передумали играть в чу и отправляются в первенство Лугандона?