10 квітня 2016 13:14
13

Аленова о скандальном разводе с Шовковским: "Он наложил арест на все имущество - даже на ковровое покрытие"

Ольга Альонова презентувала на Українському тижні моди свою нову колекцію.


-Олю, півроку тому з'явилася новина про розлучення тебе з чоловіком Олександром Шовковським. Що стало причиною розриву?


-Катю, бачить Бог, я довго не мала бажання коментувати цю ситуацію. Справа у тому, що у Олександра Шовковського півтори чи два роки була таємна історія. Коли він на це знаходив час, я не знаю.


-Вона пішла з родини, Олександр пішов з родини. Зрештою, в обох родинах залишилися діти.


-Так. Можна сказати, що це недостойна поведінка їх обох.


-Не так давно Олександр Шовковський звинувачував тебе в тому, що ти нелегально вивезла дитину за кордон і жила з донькою в Італії тривалий час. Що Саша пропускала школу і що він не давав дозволу на виїзд.


-Олександр дійсно написав двічі на мене заяву у кримінальну поліцію. Про те, що я незаконно, без дозволу вивезла доньку. Насправді, потім він сам же спростував свої слова, сказав, що дозвіл на виїзд доньки закінчився 17 березня. Тому йому доведеться визнати, що дозвіл був.


-Поки ви були в Італії з донькою, Олександр її тут шукав. Я так розумію, що його основна претензія була в тому, що донька не бере трубку, він не має з нею зв'язку.


-За весь цей час Олександр не зателефонував мені жодного разу. Так, він телефонував доньці, але ми були у роумінгу, тому її телефон дійсно був вимкнений.


-В чому зараз основна проблема? Він хоче, щоб донька жила з ним?


-В нашому випадку з рішенням суду Олександр не сперечався, що донька мешкає зі мною. Так, він писав: "Я хочу бачити доньку". На що я відповідала: "Я не проти". Але коли я питаю: "Саша, чому ти так мало проводиш з нею часу?" Відповідає: "Я дуже зайнятий, я завжди зайнятий". Невже настільки зайнятий Олександр Шовковський? Ми несемо за неї відповідальність. За її стан, хвилювання і мені здається, що вона потребує і маму, і тата. Але любов батьків ніяк не пов'язана з можливістю виїзду дитини за кордон заради відпочинку чи лікування. На даний момент мені хотілося на канікулах повезти доньку у Діснейленд, але я не можу цього зробити, тому що Олександр не дає дозволу


-У вас є майнові претензії один до одного? Адже є квартира у центрі міста, є заміський будинок, де ви жили разом. Зараз майно розділено?


-Він наклав арешт на все майно - рухоме та нерухоме, навіть на коврове покриття і настільні лампи. Дивно, але факт.

-Олександр хоче все відсудити?


-Можливо, він би й хотів, але існує закон і документи на нерухомість, які він рік тому також вивіз з сейфу. Хочу нагадати, нарушив систему відеонагляду, забрав машину доньки і багато іншого. Вже не хочу перераховувати.



Вратарь он хороший и легенда Динамо по футболу и отношению к нему у меня к нему вопросов нет не каких , а то что у него в личной жизни твориться мне лично на это глубоко насрать это его личное дело лишь бы это не мешало его игре за Динамо . Пусть жениться разводиться насрать главное чтоб не пропускал голы за Динамо вот и все!!!
Сховати
andrey81, Молодец! Из всего того,что ты написал,понял одно - тебе нДравица слово "насрать".
Олександре! Вiддай майно i грошi дитинi!
Може ще будемо обговорювать як вона плитку відшкрябує у ванній, на яку не накладено арест?
Интересно что там за тедка у Сани новая))
То что не мужик он - это факт.
Может она с сука, но шовковский ничем не лучше! Не мужик он!
Сховати
Вам відома уся ситуація повністю, що ви робите такі висновки? Не виправдовую Олександра, бо не знаю всього, але є такі речі, які багато про що говорять, і точно ставлять під сумнів ваш шлак, який ви написали.
1. Коли Олександр розводився з першою дружиною, все чомусь було по-іншому. Все було цивілізовано, без преси. Про розподіл майна й мови не було, двоповерхову квартиру, яку вони перебудували з декількох Шовковський залишив Власті з сином. Не мужик??
2. Мабуть, Шовковський оприлюднив все не просто так. Як відомо донька поїхала в Італію, під час зимових канікул. Якщо дозвіл закінчився 17 березня. Порахуйте скільки часу її не було. І скільки часу він не міг додзвонитися до неї? Він оприлюднив все, що справа швидше пішла (знаєте наші правоохоронні органи), щоб сама Альонова заворушилися.
3. Альонова суперечить сама собі. Раніше вона говорила, що Шовковський не дзвонив ні до неї, ні до доньки. Тепер говорить про роумінг. Також говорила, що Олександр типу не дає грошей доньці. Хоча сам він довів це відповідними документами. Якшо постаратися можна, ще знайти суперечності в словах Альнової. Я не все запам"ятав з того, на що звернув увагу.
Сховати
Вы можете писать что угодно хоть томами, но так как он мужики которые при бабках не поступают!
Сховати
RS6, Ок, а якщо так. Ваша дружина частенько їздить в Італію. І громадськість говорить про те, що в неї там інший чоловік, в інтернеті з ним уже можна знайти фотографії. Ви залишите все майно своїй дружині при розподілі?
Сховати
Моя жена ездит в Германию, и у нее там много друзей мужского пола...
Потвоему Шовковскому можна гулять со всякими Маринами Кутеповыми а ей нельзя, да?
Сховати
RS6, я не говорю, що можна. З Італією в Альонової давніша історія.. І взагалі, ми вже переходимо на іншу тему.. Я все що хотів написав в першому пості. А про "так как он мужики которые при бабках не поступают": до чого тут його гроші? Судячи з того як Альонова плутається у "фактах", якими вона оперує проти Олександра, то Шовковський не просто так, судиться з нею. Те, що Шовковський мужик (за вашими мірками), він показав при розлученні з Властою.
Сховати
Це більше справа принципу, ніж грошей.