17 березня 2016 14:52
35

Фоменко огласил список из 25 игроков на матчи с Кипром и Уэльсом: Селезнев, Пилявский и Бутко вызов не получили

Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у контрольних матчах «синьо-жовтих» проти Кіпру (24 березня в Одесі) та проти Уельсу (28 березня у Києві).


Склад збірної України


Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар», Донецьк), Денис Бойко («Бешикташ» Стамбул, Туреччина), Микита Шевченко («Зоря», Луганськ)


Захисники: Артем Федецький («Дніпро», Дніпропетровськ), В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − «Шахтар»), Євген Хачеріді («Динамо», Київ), Микита Каменюка («Зоря»)


Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (усі − «Динамо»), Руслан Ротань («Дніпро»), Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко (усі - «Шахтар»), Олександр Караваєв, Іван Петряк (обидва - «Зоря»), Анатолій Тимощук («Кайрат» Алма-Ати, Казахстан), Євген Коноплянка («Севілья», Іспанія)


Нападники: Роман Зозуля («Дніпро»), Пилип Будківський («Зоря»), Артем Кравець («Штутгарт», Німеччина)

В збірні не виступають, зате сімї прогодують..)
с таким количеством нападающих,не дай бог кто-то получит травму,кто-то будет не в форме,а кто-то не может,то придется Пятову идти забивать
Потеря не большая. Но политику зря в спорт впутывают.
Зинченко где?!
Сховати
Alex, в Башкортостане, пусть за него и играет..
Нафига дом престарелых в лице Шевчука , Тимощука итд ..тащить на ТОВАРИЩЕСКИЕ игры ....где результат не важен .....где надо эксперементировать .....такое ощущение что Фоменко на этом " багаже " хочет еще лет 10 ездить
Сховати
Ирбис, за тимощука согласен, а шевчуку есть ли альтернатива?
Сомневаюсь, что он их не вызвал из-за политики
Ну от, а то вкинули журналюги дезу, і всі накинулись на Фоменка. А в Рибалки хіба не травма? Чи до 24 буде в строю?
От ще б толераста Толю Полєно вишвиргнути зі збірної...
Сховати
Тимощука будуть викликати поки він не завершить кар'єру, і це правильно, ветеран, капітан і лідер роздягальні. Скільки років людина грала в збірній. При чому, він не просто відбував номер, а завжди викладався на повну.
Сховати
Tyrant, І завжди тягнув збірну назад! А давайте тоді всіх повернем?! СаШО попереду! Лужного! То й взагалі... Але, замість Малиновського визивають жертву стилістів, візажистів і т.д.! Совісті в Тимощука не має!
Вибачте пане Головний тренер!!! Із-за сцук журиків було погнав на Вас!!!
Сеперастської падалі не повинно бути в нашій збірній!
А Вам тільки перемог!!!
Все правильно. Спішили з Украни поїхати, тепер повертайся. Матчами за збірну сім"ю не прокормиш.