29 лютого 2016 23:22
14

Игорь ЛИННИК: "Шахтер" подписал Петряка и Данченко. "Динамо" обязано ответить подписанием Зинченко"

Известный журналист Игорь Линник в своем твиттере прокомментировал трансферную кампанию "Шахтера", подписавшего Олега Данченко и Ивана Петряка.


"Шахтер подписал Петряка, подписал Данченко. Хорошие покупки! Динамо Киев обязано ответить подписанием Зинченко!", - написал Линник.

А ведь прав! Это перспективный украинец, плюс огромный щелчек по носу кротам!
Да не усилит Зинченко, как и Петряк ДК. Нужно на своих посмотреть. Есть Бурда, Чумак. Нужно со своими работать. Сейчас время фактурных игроков. Как тот же Зинченко играл бы против Туре? Буяльский уже показал. Летал, как теннисный мячик.
Пока Ребров тренер не ждите нормальных приобретений.
Сховати
Для Суркіса Ребров - ідеальний тренер. Він не вимагає багатомільйонних трансферних придбань, а старається "зліпити" команду із того, що є з мінімальними затратами. От наскільки це вийде можна буде говорити після літнього трансферного вікна, коли Динамо може не дорахуватися 5-8 футболістів теперішньої обойми.
Навскидку з команди можуть піти Драговіч, Хачеріді, Ярмоленко, Віда, Велозу, Гусєв, Шовковський.
Тому про трансфери потрібно думати вже. І попередні переговори вести також.
За матчами Волині, які доводилося спостерігати, мені сподобався Шабанов, який грамотно грав у центрі захисту. Щоправда у кінці сезону він випав із основи Волині, але він явно не гірше Ягодінскіса, якого вперто тестують як дублера основної пари центрбеків Динамо. Та й віком вони однакові.
Я б ще подивився у бік молодих гравців львівських Карпат. Мірошниченко, Костевич, Кльоц, Кравець, Підківка - їх потрібно тримати на олівці.
Можна говорити, що у Динамо теж є здібна молодь. Але названі мною гравці вже пройшли випробування премєр-лігою, тоді як Яремчук, Циганков, Михайличенко, Бущан - на вищому рівні взагалі ще не грали.
Сховати
viklop, Давно спостерігаю за Костевичем та Мірошниченко, можна забирати.
Сховати
Мечтатель, якщо відштовхуватися від невдалих спроб трансферів Голодюка та Ксьондза, з Димінським нелегко домовитися. Це не Шахтарю з Зорі гравців забирати :)
Мечтатель, играл когда-то в "Карпатах" Сергей Амилехин. И офигительно играл, мне очень нравился. Забрали в Киев - всё, выше дубля не поднялся. То же о Мазяре
Сховати
Кепа, Лужний і Гусін теж прийшли з Карпат :)
Сховати
viklop, Лужного брал Лобановский. Думаю, он знал, что делает. А Гусин уже сыграл в сборной, и вообще был на виду (как нападающий)
Сховати
Кепа, сперечатися щодо цього не буду. Але названі мною гравці (за винятком Костевича, якому буде 24) у цьому сезоні заявлені за списком Б, що означає, що їм немає ще 21 року. При цьому всі вони (якщо я помиляюсь) викликалися до молодіжної збірної України. Як і Петряк з Данченком, до речі...
Сховати
viklop, как и половина нашего дубля. Брать для количества, ослабляя "Карпаты"? Если бы ещё подписать и оставить на пару сезонов во Львове...
Сховати
Кепа, я ж не сказав, що їх необхідно закупити оптом, причому зараз. Я говорив про те, що їх слід тримати на олівці... Можливо дійсно доречніше підписати і залишити в оренді для того, щоб вони набиралися досвіду. Саме так Шахтар зробив з Петряком і Данченком, оскільки було зрозуміло, що в цьому сезоні в Шахтарі ігрової практики у них буде обмаль.