22 січня 2016 15:53
5

Официально. Лужный - главный тренер "Карпат"

Сьогодні відбулося представлення нового головного тренера ФК «Карпати», яким став Олег Романович Лужний. Клубну футболку та шалик видатний український футболіст та тренер отримав з рук генерального директора «зелено-білих» Юрія Дячука-Ставицького. Водночас було представлено і весь тренерський штаб трьох професійних команд клубу.


Так, Володимир Безуб’як, як повідомлялося раніше, працюватиме з головною командою. Йому допомагатимуть Володимир Журавчак, Олександр Чижевський та Віталій Шпанюк. Андрій Тлумак очолив молодіжну команду «зелено-білих». Разом з ним працюватимуть Андрій Сапуга та Олег Венчак. Щодо юніорської команди, то нею опікуватиметься Роман Толочко разом з помічниками: Олегом Гарасом та Богданом Стронціцьким.

К Лужному как игроку испытываю уважение,ну а как к тренеру...Ему нужно быть сержантом в армии.Гонять нерадивых солдат))
Сховати
Сергей, Сережа, в армии нужно быть жестким начальником. Гонять подчиненных там просто необходимо. Иначе все расслабляются и норовят сесть на голову. Вот только не сержантом ему нужно быть, а как минимум полковником. По выслуге лет, да и за боевые заслуги так сказать)
во бред))
Теперь можно ставить на то, как скоро он с Дымом посрется. А так желаю Олегу Романовичу успеха. Давно львовские команды кротов не драли.
т.е. Олегу Романовичу подсунули в команду сразу Бузебьяка, который аж 13 матчей провел?