16 жовтня 2015 21:58
11

Сергей Ребров о матче с "Шахтером"

Пресс-конференция тренера "Динамо" Сергея Реброва после матча с "Шахтером".



Не слишком ли много игроков "не находят" общий язык с Ребровым? Мбо и Хач в этой игре лишними не были бы. Да и Ленс как то быстро съехал. Могли бы и придержать, контракт есть - выполняй условия. А он профи, он бы играл.
Зараз згадалися слова Босянка, що Динамо не готово до сезону після матчу з Порту. На жаль принаймні в кадровому плані це так.
Центральні півзахисники: опорник Рибалка безальтернативний (Петровіч взагалі не грає навіть за молодіжку, не зрозумілий персонаж), Велозу повільний, слабкий в боротьбі, дограє контракт, Сидорчук і техніка не сумісні речі, Белянда схоже йде шляхом Мбокані. Маємо фізично вижатого сьогодні Гармаша та молодого Буяльського, що не так часто грає. Тож питання, що в команді роблять Петровіч, Беланда, Велозу, Сидорчук. І це ще не згадано Кранчара (Кранчара, Карл!!!). Пробачте, але якщо на цих місцях була б хочаб наша молодь ми говорили б про перспективу цих гравців. Які перспективи у Петровича з яким навіть середняк турецького чемпа на став продовжувати контракт, або "зважений та щасливий" Кранчар. Те ж можна сказати про Морозюка (взятий схоже для гри з Оболонню), або Антунеша, якого періодично возять всі більш менш сильні опоненти. Хто буде атакувати зліва проти Челсі? виморений Гусєв чи мертвий Гонсалес. З такими кадрами важко говорити про якусь зміну тактики гри - коли від гравця мяч відскакує на три метри, половина пасів супернику а про дриблінг взагалі краще змовчати. Як з усим цим можна ставити якийсь іспанський стиль гри (чим можна пояснити безкінечні перепасовки в центрі проти слабких команд). Тож сьогоднішній результат закономірний.
П.С. Це лише емоційна критика (як у більшості), не спроба викидати лайна на вентилятор, з лише однією иетою - в команді мають виправити помилки, що вже довго накопичуються. І мені здається ця критика корисніша команді ніж блоги на сусідньому ресурсі в стилі "з усіма буває, нічого страшного".
Сховати
19Ігор27, и Рыбалка не понятно какую роль играет. Велозу уже не тот его время вышло. нужно купить не менее трех отличных игроков у Шахтера бразильцы всю игру сделали.
Хачериди не хотел играть? Что то таки происходит между Хачем и Ребровым.
Якщо б я був з даунбаса то сказав би, що це все : Оправдания терпилы!
Бляяяяяяяя, цьому .... краще програти Шахті 3:0....???!!! Ах да... вінже звідти...
Піде він після розгрому в двох іграх від Челсі?
Сховати
Андрій, пойдешь ты, после поражения Челси от Динамо.
Ключевые слова: "Ну, ничего не произошло..." - т.е. всё нормально???!!!
З Челсі хай буде 0:5, ніколи йому цю поразку не пробачать.
Сховати
Oleg, вот ты нытик :)
Пішов ти у відставку недотренер.
Сховати
Oleg, может тебе с сайта этого? Недоболельщик!