14 березня 2015 15:52
11

Юрий КАЛИТВИНЦЕВ: "Из Ленса уже сделали Пеле"

 Бывший наставник сборной Украины Юрий Калитвинцев высказал свое мнение о полузащитниках киевского «Динамо» Джермейне Ленсе и Сергее Рыбалке.
«Что касается Ленса, мне кажется, он сейчас совсем не в той форме, в которой был в прошлом году. Из него сделали Пеле, но его пока не видно. Возможно, рождение ребенка повлияло, и он пока немного переключился. На мой взгляд, он еще не набрал свои оптимальные кондиции.
 
Что касается Рыбалки, то это системообразующий игрок, которого очень сильно не хватало в первом матче в Англии».
Согласен! Как то Ленс сдал. В конце прошлого года он был самым лучшим в команде. Сейчас выходит на поле без особой страсти в глазах. Может еще не разыгрался.
Сховати
скорее соперники уж совсем его не жалеют. сколько он матчей смог до конца доиграть?
Сховати
Может и травмы мишают
Че вы гоните он за Влада ничего не сказал!Это философия Лобановского о том,что незаменимых в команде нету так тренер должен создавать команду-звезду!Уверен Чумак может заменить Ленса
Сховати
Фейспалм.
Ах, Юрій-Юрій!!! Я розумію, що батьківські почуття і все таке... Але все-таки не варто ображатися і сипати подібні обвинувачення. Як вболівальник Динамо зі стажем - ніхто ні з кого Пеле не робив. Вболівальники Динамо гарно розуміють хто такий Ленс в сьогоднішньому складі. А враховуючи те, що не має в країні більш прискіпливішого вболівальника аніж динамівський, то й випливають зрозумілі речі - батько за сина. Влад не поганий гравець, але він до цього часу не вийшов з молодіжного футболу. Йому треба працювати й працювати. Не володіючі якоюсь незвичайною швидкістю нарощування м"язів не швидкість не вплине, а от козирі - підсилення швидкостей прийняття рішень і їх виконання може збільшити. А звідси і гру у відборі покращить.
М'якушко в першому колі відіграв ВСІ матчі за Говерлу в основі. В цьому році зіграв теж всі 3 матчі Говерли в основі. Забивав кротам, класно відіграв проти Дніпра, був одним з кращих молодих на динамівських зборах, в минулому турі кращий по обіграшам один в один. Нічого не маю проти Влада, але в 6 матчах в цьому році він зіграв 10 хв проти Генгаму і на цьому все. Якщо головний тренер замість Ленса випускає Кравця, який схоже не має жодних навиків гри на цій позиції, то Владові слід братися за голову і покращувати свою гру.
хрен с тем Ленсом. с Владом что? Неужели правда на детях талантов природа отдыхает?:(
намекает, что Влад не хуже
Сховати
по мне, так и Мякушко не слабее Влада
Потихоньку стает экспертом?))