10 жовтня 2014 16:40
5

Украинские болельщики: "Нас задерживали не за" Путин х...о ", а за бело-красно-белый флаг"

Еврорадио позвонило украинском фанатам, которые находятся в суде Борисовского района. Вот что они рассказали:

"Наших после матча задержали 13 человек. Конкретно столько, по нашим данным, человек судят. Официально им сначала сказали, что задерживают за "нецензурную брань".

Еврорадио: За "Путин х...о"?

Фанат: На самом деле задерживали за футболки с "Погоней" и бело-красно-белым флагом. У нас такие тоже были. На них было написано "Слава Украине!" и "Жыве Беларусь!".

При этом украинские болельщики в течение матча находились в окружении милиции. Задерживали их "аккуратно".

одеть футболку с восемьсотлетним гербом... хвашисты, что тут скажешь
Сховати
Завжди згадую, як під час ЄВРО-2012 до Варшави приїхали російські болільники у дійсно фашистських майках "РНЕ" -- і з них, як "з козла - молока", європейські футбольні чиновники тихенько втерлися від смачного кацапського плювка. Зробили вигляд, що нічого не сталось. Хоча та хамська публіка чітко виділялась на фоні чинного, сімейного польського вболівальника.Складалось враження, що зі сходу насунула дика орда. Все це , як дві краплі, нагадує теперішні військово-політичні протистояння кремля та всього цивілізованого світу.
Сховати
Вроде взрослый мужик, а херню пишешь....
Сховати
Я розумію, Сергію, що ти росіянин, і що тобі не приємно читати таку "херню"(як ти пишеш ), але я ні в якому разі не ображаю дійсно порядних російських вболівальників, а тільки тих, хто тоді з словами "Мы здесь хазяева!" робили безчинства в польській столиці. І мова на сайті якраз зайшла про футболки - я написав про реальний факт. Якщо не віриш - подивись матч збірних Росії та Польщі. Всього доброго, динамівцю з Росії!
вон воно що... А калякають на приговорах - за кельтські хрести...