15 квітня 2014 12:20
6

Ультрас "Динамо" предостерегают от провокаций на матче с "Шахтером"

Ультрас "Динамо" опублікували інформацію щодо організації підтримки команди на матчі проти "Шахтаря", що відбудеться на НСК "Олімпійський" 16 квітня.

1.
На грі Динамо-Шахтар не буде заборони на використання піротехніки, ОКРІМ ПЕТАРД І ДИМІВ. Це рішення більшості банд нашого руху і слідкувати за ним будуть дуже серйозно, адже на минулій грі від петарди, яка прилетіла з сусіднього сектора, постраждав один з фанатів. За петарди можете проводити "виховну роботу" прямо на місці, не чекаючу хлопців, які будуть слідкувати за порядком.

2. На початку гри заплановане модульне шоу від клубу, тому прохання зайняти свої місця на секторі заздалегідь і під час підняття модулів піро НЕ ПАЛИТИ.

3. Для новачків, які лише планують спробувати перегляд матчу на фанатській трибуні, нагадуємо: на ультрас-сектори квитки в касах не продаються. Вхід на сектори лише ПО СЕЗОННИМ АБОНЕМЕНТАМ. Придбати абонемент можна завтра з 19:00 до 19:30 біля фонтану на Палаці Спорту, ціна - 60 грн.

4. Завтра на матчі буде ОРГАНІЗОВАНО ЗБІР КОШТІВ, про що ми писали нижче. Скринька буде знаходитись на вході між 41 і 43 секторами. Також гроші можна закинути на картку Приват: 6762 4683 1469 2389 (Микульський Андрій). За вчорашній день на неї надіслали трохи більше 1500 грн. Ми рекомендуємо всім замість придбання піро витратити ці кошти на допомогу побратимам.

5. Як і завжди, на вході на наші сектори буде організовано продаж WBC-СТАФУ. Окрім вже звичних стікерів, магнітів та журналу Святослав, ви зможете придбати футболки "Крим це Україна" (120 грн) та набори стікерів львівських Карпат і Дніпропетровського Дніпра.

6. Будьте обережні, зараз наш сектор є чудовою мішенню для влаштування різного роду провокацій. Завжди думайте чи не зашкодить ваша поведінка сусіду по сектору (я про пропалений одяг і подібні речі). Також нагадуєм, що на наших секторах ЗАБОРОНЕНА ПОЛІТИЧНА АГІТАЦІЯ. Прапори політичних партій, Автомайдану, Сотень самооборони чи ще якихось організацій, що не мають відношення до фанатського руху, краще залишати вдома...

Есть 1 билет в 33 сектор 11 ряд 1 место. Отдам бесплатно, просто с Севастополя ехать сейчас проблемно( Правда там мои данные указаны, не знаю можно ли его обменять будет без паспорта. [email protected]
Осталось 6 тысяч билетов на матч
Сховати
и еще раза в два больше у барыг
на стадионе осталость только 6 тысяч билетов
дорогі вболівальники Динамо Київ. Хочу вас попросити, щоб ми не були байдужими до команди і підтрмувати її. Я вже не маю терпіння дивитися і мучитися з тою ігрою шо показує команда Блохіа. Я б хотів написати листа Ігорю Михайловичу, і щоб ви теж саме робили, просили переглянути тренера, і щоб він задумався над кандидатом Маркевичем. Я хочу попросити інформацію, інформацію - адрес, чи маіл, чи фейсбук де можна написати нашому президенту. І я думаю коли кожний напише лист, як мінімум він задумається! прошу дати адрес президента, куда б мій лист дойшов! Дякую!
По коштам: те, що зробили в останні три тижні ультрас ДК, МХ, ДД, КЛ, ШД, ВП і ін. привернуло увагу дуже багатьох, навіть тих, хто не дружить з футболом як таким. Те, що ви плануєте збір грошей на підтримку своєї діяльності -- це супер-ідея, але чому тільки картка Приват? Зареєструйте рахунок в paypal, щоб можна було двома кліками перерахувати вам гроші людям з-за кордону.