17 січня 2014 10:26
33

Игорь СУРКИС: "Когда Рыбка играл за "Шахтер", у меня наворачивались слезы"

Президент "бело-синих" Игорь Суркис объяснил причину возвращения голкипера Александра Рыбки в киевское "Динамо".

- Когда он так здорово играл за донецкий "Шахтер", естественно, у меня наворачивались, можно сказать, слезы из-за того, что он не играет в киевском "Динамо", - сказал Суркис в эфире канала "Футбол 1".

А когда за жест Милевского извинялся слёзы не наворачивались?
только вот как сейчас Рыбка играть будет никто не знает...
Некоторым псевдоболелам, если комменты Суркиса "зае..." можно бы их и не читать, а попросту взять и выкупить клуб, грамотеи...
Сховати
А ты конечно же настоящий болельщик? Просто потому, что фанатееш от Суркиса (единственного благодетеля и мецената выбрасывающего деньги на Динамо безвозмездно) и думаешь, что он и есть Динамо? Включи мозги и осознай, что: 1) Человек не создал никакого бизнес-проекта в своей жизни и как управленец - 0; 2) Он далеко не единственный спонсор; 3) Бренд Динамо - это большая политика, а она сулит значительные дивиденды для владельца и их не так просто измерить деньгами; 4) Желающие стать владельцами Динамо были, есть и будут.
Сховати
Вперед! Покупай Динамо. Встречайся и говори свои претензии Суркису. Или писать проще? Но ведь это критиканство
Сховати
Умный проспится, дурак - никогда.
Желающих-много, а много ли тех, кто поднимет Динамо?
Михалыч наша боль и наш позор. Однако надежда на светлое будущее клуба вопреки всем его стараниям все еще живет. Упаси нас всех Бог от дураков-управленцев.
Как же зае... бабские комментарии этого гальванометра. Найми яйцеголовых консультантов, которые разработают стратегию развития клуба. Найми толкового управленца, который займется поиском тренера под эту стратегию и пиз...й в Монако. А лучше продай клуб.
Сховати
трохи різко, але ідея мені дуже імпонує
Сховати
Молчи, за умного сойдешь! Сначала впаяли дисквал, а потом залились слезами с братцем! По тупости с ним может посоревноваться только Стеценко. Так хочется профессионально природного президента!
Nik! Від тих хитрих та яйцеголових завжди можна чекати ( образно кажу ) ножа між лопатки. Це я до того, що хоч ІМС і "нульовий" менагер, але в розвідку я б з ним пішов би, в противагу усім нам відомим володарем дон. клубу. Ви , людина вже видно доросла, і повинні були помітити, що крім мізків, їм допомагає нахальство, підлість та "робота ліктями". А наш - усіх жаліє. Парадокс, але за людяність свої ж болільники ІМС-а й гноблять. От і хочу спитати, а з ким Ви всі плануєте лишитись у цьому суспільстві?
Сильно сказано и главное не возразишь.
За последние пару-тройку лет слезы наворачивались у всех.. и по более существенным событиям, с Динамо..
Сховати
Предавший однажды, повторит. не единожды... Вы все правы в том, что у нас другие слезы... Разве Фак болельщикам чем-то можно компенсировать??? Ушла рыба! Ушла! на дальний кордон... Нет рыбы здесь. ("Особенности национальной ипалки..." )
А наши слезы..... другие... Писчалька. душевная.... Уничтожается уже даже брэнд... о игре, которой нет.... безполезно... Возвращайся... http://www.youtube.com/watch?v=uAb-sP1wiDY
Спасибо, ПАПА !!! Спасибо, Рахмильевич за реальность... За явь.... Щира подяка.... Рули... НЕБО и земля! Мы уже только не на Земле..... в подземелья мы ушли... Спасибо за хамла... Продолжавйте, в том же духе.... Рахмильевич !!! Не по теме, но... в тему... http://pavluk.at.ua/news/osvjachennja_novozbudovanogo_khramu_v_m_borshhiv/2011-07-1
Сховати
Освячення новозбудованого храму в м. Борщів 11 років з великою надією в Бога ми чекали щоб почути в нашому храмі пісню народження церкви... Благословенна будь неопалима купино... День 7 липня 2011р. став днем величної події для храму та теперішніх і майбутніх парафіян. 12 год. дня. З трепетом в душі чекаємо на нашого проводиря церкви – Апостольського Адміністратора Бучацької Єпархії о. Дмитра Григорака. Надходять дощові хмари, кругом на землю святу падає дощ, а над нашою церквою вони розходяться і сяє сонечко. Відео посвяти храму ТУТ. Для нас велика радість бо дзвонять дзвони на дзвіниці, які сповіщають про приїзд Адміністратора нашої Єпархії о. Дмитра Григорака, який перерізає стрічку, цілує та приймає з рук молодих парафіян хліб та сіль і стає повноправним господарем на парафії. Наш духовний керівник освятив храм. На очах в людей можна було бачити сльози, Це були сльози радості бо напевно кожен хто був причетний до будови храму в думках пригадав будівництво нашої Святині. Перед очима став наш Хрест який було закопано на честь 2000 ліття Різдва Христового та будови Храму, пригадалися перші Молебні біля Хреста. А якою радістю стала наша капличка бо вона була для нас тою церквою цілих 11 років. Пригадалася і сама будова храму - нестача коштів, збір грошей по парафіях. З якою радістю ми тішилися кожній бодай невеликій жертві і як прикро ставало на душі коли від людей чули слова: А Вам нащо того? Скільки вже тих церквів треба? та інше. Але хай Господь Бог нікому зла не пам’ятає. Будівництво храму було якщо можна так сказати відкинуто як державою так і всіма владними структурами. З призначення Апостольським Адміністратором Бучацької Єпархії О. Дмитра Григорака ми відчули значну духовну і матеріальну підтримку за що парафіяни нашого храму виносять йому щиру подяку та просять Бога в своїх молитвах за призначення його Єпископом нашої Єпархії бо такий пастер є світлом нашого життя. В цей святковий для всіх парафіян день до новозбудованого храму прийшло чимало Священників та парафіян Борщова та з навколишніх сіл щоб розділити з нами радість освячення храму та помолитися за себе, своїх дітей, родину та одержати Боже благословення з рук Адміністратора. Виносимо щиру подяку всім священникам. які були присутні на освяченні храму та всі ті роки підтримували нас добрим словом та втішалися будовою храму, всім людям які жертвували на наш храм кошти. Особлива подяка нашим парафіянам, які можливо в чомусь собі відказували а жертвували на храм, а свій вільний час віддавали для збору пожертвувань та щоденної молитви в каплиці в різних намірах. А наша будова на цьому не закінчується. Потрібно ще дуже багато коштів щоб втілити в життя всі ті задуми які будуть для краси храму, прослави Бога та спасіння людських душ. Нехай нам Бог в цьому допомагає.
Ну клоун... Игорь, хватит троллить!