25 липня 2013 18:22
15

Анатолий БЕЗУС: "Полностью поддерживаю Блохина, он сам очень переживает за Рому"

Батько футболіста київського "Динамо" Романа Безуса Анатолій Григорович прокоментував відсутність сина на полі в стартових матчах чемпіонату. Поки Безус-старший не бачить причин драматизувати ситуацію.

"Дійсно, Роман ще не зіграв жодної хвилини у двох матчах чемпіонату України й з цього приводу дуже переживає. Однак ми з сином далекі від паніки й поспішних висновків. Причина в тому, що він не виходить на поле – лише в Ромі.

Я, як його перший тренер, намагаюся розібратися в ситуації професійно. Бачу, що синові не вистачає свіжості при зародженні атак. Немає свіжості – немає імпровізації на полі. Рома дуже відповідальний хлопець. Інколи це йому заважає. Боязнь помилитися сковує зайвий раз.

У "Ворсклі" Миколи Павлова Роман міг узяти паузу в грі й перепочити. У київському "Динамо" інший рівень й інші вимоги. Син – вибуховий футболіст. На "свіжих ногах" може різко відібрати м'яч, або обіграти кількох гравців, як це було в грі з Чорногорією. Тому Роману треба знайти розумний баланс між грою у захисті й нападі. Тоді все налагодиться."

Чи не маєте образу на Олега Блохіна?


"Абсолютно ніяких. На відміну від деяких фахівців, повністю підтримую Олега Володимировича. Йому треба дати час проявити себе. У Романа повне взаєморозуміння з тренером. Сам Блохін теж дуже переживає за Рому. Втім на останніх тренуваннях у сина спостерігається прогрес. Роман сам це відчуває. Тому я не драматизую нинішню ситуацію. Думаю, що вже в найближчих іграх він обов'язково з'явиться на полі."

Але ж куплений за 12 мільйонів євро марокканець Юнес Беланда теж не демонструє видатної гри, хоча виходить у стартовому складі?

"Мені ця ситуація знайома. Я сам працюю дитячим тренером і маю безліч зауважень з боку батьків, які вважають, що їхніх дітей не ставлю навмисне. Такого не може бути в принципі. Тренер не ворог собі. Він ставить найсильніших. Тим більше, такий амбіційний, яким є Блохін. Рома повинен заграти так, щоб ні в кого не виникало сумнівів, що він заслужив право вийти у стартовому складі."

Додамо, що Роман Безус підписав контракт з київським "Динамо" 3 січня 2013. Термін угоди розрахований на п'ять років.

Очень хочется видеть Рому в основе. Удачи ему и не вешать нос.
Аруна тоже под нагрузками, Беланда вообще растренированный. Оба играют. Покупка на его позицию игрока за 12 млн - сигнал однозначный. Одновременно с Беландой в рамках схемы с одним напом они выходить не смогут. Вот такие пироги. Хреновые, прямо скажем.
А может причина в том что вся команда сейчас играет явно под нагрузками? Примеры тяжелого Гусева и Безуса, как говорится, на лицо!
танк молодчага))))рассмешил))))
Так а почему ноги не свежие? Причина в чем?
Сховати
После игри нужно гетри стирать.
АНАТОЛИЙ БЕЗУС: "ПОЛНОСТЬЮ ПОДДЕРЖИВАЮ БЛОХИНА, ОН САМ ОЧЕНЬ ПЕРЕЖИВАЕТ ЗА РОМУ Почему Блохин переживает за команду з Серии А ?
Я так понял, что с Севастополем Безус выйдет
По-моему, адекватные высказывания.
Сховати
Человек сам тренер, понимает, как дела обстоят...
Много папы, за последний месяц..
Сховати
Что поделать если у него умный папа и его интервью интересно читать.))) Уверен его ждет долгая и успешная карьера в Динамо и сборной Украины. Давай лучше вместе от всего сердца пожелаем Роману выйти на поле в четвертом туре и порвать шахту на немецкий крест!!!)))
Сховати
пожелаем Роману выйти на поле в четвертом туре и порвать шахту на немецкий крест!!!))) ============================================================= Оу...И еще, загнать кротов в норы ! На лавке у него будет предостаточно время для этого.
Сховати
Ты прав, когда говоришь, что выйдет с лавки и порвет!!! Есть еще оптимисты!
Ладно пусть немного посидит на лавке, если вам так хочется чтобы он это сделал выйдя на замену, будь по вашему.))) Мне очень нравится ход ваших мыслей, про кротов в норах это вы здорово предложили, мне остается только присоединится к вашим пожеланиям!))) Можно мне теперь после всех ваших благих пожеланий в адрес Динамо считать что вы задушили в себе крота, и постепенно перекрашиваетесь в бело-синие цвета?)))