28 березня 2013 15:01
5

Александр КУЧЕР: "Сборную прекрасно принимают во всех городах Украины"

Федерація футболу України підбиває підсумки акції, організованої для вболівальників напередодні матчів національної збірної України у відбірному турнірі до чемпіонату світу 2014 року проти збірних Польщі та Молдови. Нагадуємо, ми пропонували вболівальникам збірної поставити запитання відразу чотирьом гравцям нашої команди − Марко Девичу, Андрію Ярмоленку, Віталію Мандзюку та Олександу Кучеру.

Пропонуємо Вашій увазі відповіді захисника збірної України та донецького «Шахтаря» Олександра Кучера.

- Чи до снаги нашій збірній вийти на чемпіонат світу 2014 року?


- Звичайно. Якщо кожен матч ми будемо проводити на тому ж рівні, як гру проти команди Польщі, все можливо. Були неабиякі настрій, самовіддача, натхнення. Ми грали, як одна команда, й всі бачили, що на полі є колектив. Футболісти грають один за одного, за свою країну, за свій імідж. Якщо в кожному матчі викладатимемося на повну, то результат обов’язково буде. 

- Під час матчу зі збірною Польші був доволі непростий момент, коли після двох голів господарі великими силами пішли в атаку, «зачинивши» нашу команду на її половині поля. Дуже важко було?


- Не сказав би, що нас «зачинили». Просто виникали дуже багато стандартних положень у наш бік. А футболісти у складі польської збірної кремезні й атлетичні. Боротися з ними важко. 

- Здавалося, що була якась паніка. Чи так тільки здавалось?


- Мабуть, здалося.

- На якому із українських стадіонів тобі найкомфортніше грати у складі збірної?


- Всі міста України чудово приймають збірну, усюди прекрасно вболівають. Не можу відзначити якусь одну арену, тому що в кожному місті збірну зустрічають із задоволенням та повними стадіонами. Вболівальники приїжджають з усієї України, й це дуже приємно.

- Коли виходиш на поле, відчуваєш цю підтримку?


- Звичайно. Це важко передати словами, але коли вболівальники в єдиному пориві підтримують команду, це надихає.

=) Живу в Киеве, болею за Динамо, был на матче с Англией в Донецке, очень понравилось! И поддержка сборной и атмосфера!!!
"Не можу відзначити якусь одну арену, тому що в кожному місті збірну зустрічають із задоволенням та повними стадіонами" - помнится что и на евро 2012 во время игр сб.Украины на трибунах донецкого стадиона были "лысые пятна", не говоря уже о качестве поддержки вовремя менее значимых матчей и тем более "заколдованная" без выигрышная серия на этой арене. Но Кучер же будет гнать на родное болото!)
Сховати
помнится что и на евро 2012 во время игр сб.Украины на трибунах донецкого стадиона были "лысые пятна"......Но Кучер же будет гнать на родное болото!) ------------------------------------ Вот это Вы к чему сейчас "Метнули", что хотели сказать ? А не расскажите ли нам про "лысые пятна" на трибунах НСК Олимпийский на матче Украина-Черногория? Или не будете гнать на родное болото?
Сховати
Будем) Да это очень не красиво( Но есть разница ЕВРО и отбор, конечно вам, как трепетному обитателю донецкого региона, это не показатель, ну мы и не претендуем на звание лучших болельщиков сборной Украины(есть более достойные), но уж худших как-то сразу заметно...
Вы были в Донецке на матчах? Во время Украина - Англия стадион не умолкал ни на секунду.