26 лютого 2013 14:00
4

Федерация футбола Украины подаст заявку на проведение матчей ЕВРО-2020

26 февраля в Доме проходит очередное заседание Исполнительного комитета ФФУ. Во время заседания члены Исполкома ФФУ единогласно приняли решение о подаче заявки от Украины на участие в проведении чемпионата Европы по футболу 2020 года.

ФФУ будет иметь возможность отправить УЕФА заявку, согласно которой один или два украинских города смогут претендовать на проведение матчей Евро-2020. 

Не хрена у вас ребята не получется.
Пропоную більше навіть не задумуватися над проведенням ні футбольних турнірів, ні інших спортивних форумів, відкликати заявку на Євробаскет-2015, і не відпускати нікого з наших спортсменів в світ на змагання! Бо ж як бабло будуть дерибанити!!! Що за люди, завжди крали і будуть, бо в українця така ментальність: посадити всіх незадоволених на місця чиновників і так само всі крастимуть, або ще й більше! Але це не привід для блюзнірських балачок про херовість яких би то не було міжнародних змагань, що у нас проводяться. Звідки відсутність національної гідності, лише бруд і кпини на адресу держави і народу, зате любимо плакатись як добре живуть європейці, і як погано ми. Живемо так, як заслуговуємо (як звикли працювати, навчатися), а якщо хтось має заперечення з даного приводу і якщо комусь хтось "повинен" вічно, то вибачайте, совок слава богу закінчився.
Понравилось...
Сховати
Бабло дерибанить.